Time lapse | Η Danielle μεγαλώνει και γερνά

Η «Danielle» είναι το κορίτσι δημιούργημα του Αμερικανού κινηματογραφιστή Anthony Cerniello, το οποίο ενηλικιώνεται και γερνά μπροστά στα μάτια μας, για να μας δείξει τη φυσική διαδικασία της ωρίμανσης και της γήρανσης που προκαλεί ο χρόνος.

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο του Cerniello βασίστηκε σε επιμέρους εικόνες, ως εάν η Danielle να ήταν πραγματικό πρόσωπο και ο καλλιτέχνης να έβγαζε μία φωτογραφία της κάθε μέρα, ενώ στην πραγματικότητα ο ίδιος χρησιμοποίησε φωτογραφίες μελών της οικογένειάς του από διαφορετικές γενιές που φωτογραφήθηκαν σε παρόμοιες συνθήκες περίπου την ίδια εποχή.

Έτσι, το βίντεο αρχίζει με τη Danielle να είναι ένα μικρό κορίτσι και οι ανεπαίσθητες αλλαγές τη μεταμορφώνουν σταδιακά σε γυναίκα.

Είναι εντυπωσιακό πως παρότι ο θεατής διαπιστώνει πως το πρόσωπο αλλάζει, είναι πολύ δύσκολο να επισημάνει ακριβώς τις αλλαγές που συντελούνται πάνω της κι αν κανείς «παγώσει» το βίντεο, το καρέ μοιάζει σαν ένα φωτογραφικό πορτραίτο.

«Η ιδέα ήταν να απεικονιστεί κάτι που συμβαίνει και δεν το βλέπεις αλλά το νιώθεις, όπως η γήρανση», δήλωσε ο Cerniello σύμφωνα με τη Daily Mail.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;