ΑΕΚ | Έτοιμα τα σχέδια για το νέο γήπεδο

Από Irina_def 9 Σεπτεμβρίου 2013

B0799ACC3E88184C2D2FE7DBF1499DB3

Έτοιμα φαίνεται να είναι τα σχέδια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αφού ο Θανάσης Κυρατσούς και ο Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι έχουν λάβει εντολή από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ετοιμάσουν την παρουσίασή τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες σχετικά με την «Αγιά Σοφιά», όπως θα λέγεται η έδρα της Ένωσης, είναι ελάχιστες, αλλά στη συνάντηση που είχε ο Έλληνας αρχιτέκτονας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη εξέτασαν πλήρως την τελική μορφή των σχεδίων.

Μάλιστα, παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα απ’ τη στιγμή που συνδέονται με φιλία πολλών ετών.

Μετά την παρουσίαση των σχεδίων για το νέο γήπεδο της ομάδας, θα πρέπει προχωρήσουν τα βήματα που αφορούν τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και την Περιφέρεια Αττικής, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα στις αρχές του επόμενου Φεβρουαρίου.

Πρόθεση του Μελισσανίδη είναι να συναντηθεί με τις τοπικές Αρχές μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και να μην υπάρξει για κανέναν λόγο κάποια καθυστέρηση.

Το επόμενο βήμα που σκοπεύει να κάνει ο γνωστός επιχειρηματίας, εφόσον προκύψει συμφωνία με τον Δήμο και την Περιφέρεια Αττικής, είναι να πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παρουσιάσει στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους δημοσιογράφους τα σχέδια για την «Αγιά Σοφιά».

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ