Φιάσκο για τον τάξι-Στόλτενμπεργκ

stoltenberg

Παραδέχεται ο Νορβηγός πρωθυπουργός ότι οι επιβάτες του «ταξί του» πληρώθηκαν αντί να πληρώσουν για την κούρσα, αλλά επιμένει ότι δεν γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα ήταν εκείνος οδηγός

Σε ντροπιαστική αποκάλυψη προχώρησε η νορβηγική εφημερίδα Verdens Gang ότι οι επιβάτες που επιβίβάστηκαν στο ταξί με οδηγό τον πρωθυπουργό της χώρας Στόλτανμπεργκ είχαν περάσει από κάστινγκ και είχαν πληρωθεί με 500 κορώνες, ήτοι 65 ευρώ, για τη συμμετοχή τους στο ξενέρωτο βίντεο επικοινωνιακής πρόωθησης, όπως αποδείχθηκε, του κ. Στόλτενμπεργκ.

Ο ίδιος αναγκάσθηκε μετά από όλα αυτά ο Νορβηγός να παραδεχθεί το «στήσιμο», «δίνοντας» ως υπεύθυνη την εταιρία παραγωγής, αν και επέμεινε ότι στους «προσληφθέντες» δεν ήταν γνωστό ότι θα συναντήσουν εκείνον στη θέση του οδηγού, κι ότι αυτό είναι το πιο ουσιαστικό: «Νομίζω ότι είναι άσκοπο να παρουσιάζεται έτσι αυτή η προσπάθεια. Κανείς που μπήκε στο ταξί δεν γνώριζε ότι πίσω από το τιμόνι θα βρίσκομαι εγώ. Και αυτό ήταν το νόημα της όλης ενέργειας. Δεν γνώριζα την ώρα του γυρίσματος ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν πληρωθεί, αλλά το έμαθα εκ των υστέρων. Αυτή ήταν απόφαση της εταιρείας παραγωγής. Μου είπαν ότι αυτό είναι φυσιολογικό, τους εμπιστεύτηκα και πίστεψα ότι ήταν οκ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;