Οτσαλάν | Καλές οι διαδηλώσεις αλλά προσοχή μη ρίξουμε τον Ταγίπ…

Οτσαλάν | Καλές οι διαδηλώσεις αλλά προσοχή μη ρίξουμε τον Ταγίπ… Από τις τουρκικές φυλακές, όπου κρατείται επί 15ετία  μετά από απαράδεκτους χειρισμούς της τότε ελληνικής κυβέρνησης Σημίτη, ο ηγέτης των Κούρδων ανταρτών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), Αμπντουλάχ Οτσαλάν, έδωσε τα εύσημα σε όσους συμμετείχαν στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις της Τουρκίας την περασμένη εβδομάδα.

«Νομίζω ότι το κίνημα αντίστασης είναι γεμάτο νόημα και το χαιρετίζω», είπε ο Α. Οτσαλάν, σε ένα μήνυμα που διαβάστηκε σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του φιλοκουρδικού Κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας (BDP) που μετέδωσε το μήνυμά του, ενώ μεταφέρθηκε ακόμα προς τους διαδηλωτές να μην στηρίξουν εθνικιστικά κινήματα, κι όλα αυτά εν μέσω συνεχιζόμενων ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων των Κούρδων αγωνιστών με τις τουρκικές αρχές, όπως αναφέρεται από το CNN-Turk.

Στη γλώσσα της διπλωματίας, μάλλον, όλο αυτό μοιάζει από την πλευρά Οτσαλάν ένα μήνυμα του στυλ… «κι εμείς είμαστε αγωνιστές αλλά μην το παρακάνουμε και χάσουμε τον μετριοπαθή Ταγίπ, κι αντικατασταθεί τελικά από κανέναν τουρκικό “λύκο”»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;