Είναι και πεντάδυμα, είναι και χωρίς εξωσωματική (!)

Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε (ζωή να’χουν)!!!

Οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος με πεντάδυμα με τη μία και χωρίς εξωσωματική γονιμοποίηση είναι μία στα πολλά εκατομμύρια, λένε οι ειδικοί.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή η 23χρονη Αλεξάντρα Κίνοβα σπάει τα κοντέρ και γίνεται η πρώτη γυναίκα στην Τσεχία, η οποία θα γεννήσει πεντάδυμα χωρίς να έχει καταφύγει στη μέθοδο της εξωσωματικής.

Μάλιστα, η Αλεξάντρα, μητέρα ήδη ενός γιου, έμαθε μόλις πριν από ένα μήνα για το συνωστισμό που επικρατεί μέσα στον αμνιακό σάκο.

«Όταν είδα και το πέμπτο κεφάλι έβαλα τα κλάματα», δήλωσε η 23χρονη σε τοπικό ιστότοπο διευκρινίζοντας ότι επρόκειτο για κλάμα χαράς.

Η ίδια και ο σύζυγός της έχουν ιστορικό διδύμων στο γενεαλογικό τους δέντρο και η μέλλουσα μαμά ήταν κάθετη. Σκοπεύει να θηλάσει και τα πέντε παιδιά και θα γεννήσει αναγκαστικά με καισαρική και δυστυχώς ακόμα δεν είναι βέβαιη για το φύλο και των πέντε, αφού από τα πέντε φαίνονται τα τρία – δύο αγόρια και ένα κορίτσι.

Η δρ. Αλένα Μετσούροβα, διευθύντρια του μαιευτικής κλινικής, εξέφρασε την ελπίδα για μια αίσια γέννα αν και δεν μπόρεσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο των επιπλοκών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;