Άρχισαν οι πρώτες χρεώσεις του Facebook!

facebook

Αυτό που αποτελούσε κυρίως φήμη με τη μορφή αστεϊσμού στη διαδικτυακή κοινότητα, πλέον παίρνει σιγά – σιγά σάρκα και οστά. Το facebook ξεκίνησε τις χρεώσεις!

Σύμφωνα με την Guardian το facebook αρχίζει να χρεώνει τα μηνύματα προς διάσημες προσωπικότητες, στο πλαίσιο ενός δοκιμαστικού προγράμματος στο οποίο συμμετέχουν χρήστες από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Η είδηση κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες, ωστόσο η αβεβαιότητα σχετικά με την αξιοπιστία της είναι διάχυτη.

Διαβάζουμε λοιπόν στα Νέα, πώς το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο έχει αρχίσει να χρεώνει τους χρήστες του στη Βρετανία μέχρι και σχεδόν 11 λίρες για την αποστολή μηνυμάτων σε διάσημους, καθώς και άλλα άτομα εκτός της λίστας φίλων τους.

Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ο κολυμβητής Τομ Ντέιλι, η αποστολή μηνύματος στον οποίο κοστίζει 10.68 λίρες.

Η επικοινωνία με διάσημους μικρότερης «εμβέλειας», όπως ο Ρόμπερτ Πέστον του BBC ή η Κρεσίντα Μπόνας, φίλη του πρίγκιπα Χάρι (που δεν έχουν οργανωμένα «κλαμπ» θαυμαστών), κοστίζει λιγότερο (71 πένες). Άλλες προσωπικότητες η επικοινωνία με τις οποίες «κοστίζει», σύμφωνα με τους Sunday Times, είναι ο Σαλμάν Ρουσντί και ο Snoop Dog (10.08 λίρες). Όλα τα έσοδα από τα μηνύματα καταλήγουν στην εταιρεία.

Το Facebook, κατά τον Guardian, έχει επιβεβαιώσει το εν λόγω «πείραμα», ωστόσο δεν έχει αποφασίσει αν θα καθιερωθεί η συγκεκριμένη λειτουργία, καθώς οι αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα χρηστών είναι έντονες: μία από τις πλέον γνωστές «υποσχέσεις» του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου είναι ότι «ήταν και θα είναι δωρεάν».

Ίδωμεν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;