Twitter | Οδηγός επιβίωσης! [λίστες]

list t

Όπως έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν δεν είναι εφικτό να ακολουθούμε πάρα πολλά άτομα όσον αφορά στη δυνατότητα που έχουμε να βλέπουμε όλα τα updates στα tweets τους. Για αυτό το λόγο υπάρχουν οι λίστες.

Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter και οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε αυτό το post δε ξέρετε τι είναι οι λίστες ή πως να τις χρησιμοποιείτε. Στην ουσία είναι σαν να δημιουργείτε πολλά timelines, στα οποία επιλέγετε εσείς ποιους θέλετε να βλέπετε, τους ομαδοποιείτε και η ανάγνωση των tweets γίνεται πιο ευδιάκριτη.

Δεν υπάρχει περιορισμός στις λίστες που μπορείτε να δημιουργήσετε ούτε και σε εκείνες που θα ανήκετε. Η ομαδοποίηση των ατόμων μπορεί να γίνει βάσει των ενδιαφερόντων τους π.χ. να τους αρέσει ο κινηματογράφος ή να έχουν κοινό σημείο αναφορά τη μουσική ή τη μόδα.

Αν θες να κάνεις stalking οποιουδήποτε χρήστη τότε βάλε τον σε λίστα, η οποία θα είναι κλειδωμένη. Δε θα γνωρίζει κανείς εκτός από εσάς ότι τον ακολουθείτε με αυτόν τον τρόπο. Προσοχή στις λίστες που είναι “ανοικτές” τι ονόματα δίνετε. Να έχετε στο μυαλό σας πως μπορεί να τις δει ανά πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε. Αν για παράδειγμα έχετε μία λίστα με τίτλο “άσχημες γκόμενες” (το ΄χω δει) και την έχετε ανοικτή στο κοινό τότε θα φάτε κράξιμο. Μην πείτε πως δε σας προειδοποίησα.

Ένας καλός τρόπος να κρατάτε επαφή με αυτούς που σας ακολουθούν που ωστόσο επιλέξατε να μην τους ακολουθήσετε πίσω είτε γιατί θέλετε να το παίξετε απρόσιτη μούρη του Twitter είτε γιατί ήδη ακολουθείτε πολλά άτομα, φτιάξτε μία λίστα και καταχωρήστε τους εκεί.

Μπορείτε να διαβάσετε επίσης τον οδηγό επιβίωσης όσον αφορά στα RTs και FAVs.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;