Schweinchen Dick στο Γκάζι | Ζουμερά λουκάνικα στο τροφαντό γουρουνάκι!

Schweinchen Dick στο Γκάζι | Ζουμερά λουκάνικα στο τροφαντό γουρουνάκι!Μιας και ξεκίνησε η σαρακοστή, τι άλλο θα δοκιμάσουμε παρά.. λουκάνικα! Το Schweinchen Dick διαθέτει μεγάλη ποικιλία από λουκάνικα, με γέμιση ή χωρίς, μικρά ή μεγάλα,  πικάντικά ή κλασικά, γιατί χατίρια δε χαλάμε!

Εμείς δοκιμάσαμε Curry Wurst, είναι το διασημότερο λουκάνικο στο Βερολίνο! ΠρόκειταιSchweinchen Dick στο Γκάζι | Ζουμερά λουκάνικα στο τροφαντό γουρουνάκι! για μικρά κομμάτια λουκάνικου, με έντονη τη γεύση από το κάρυ. Συνοδεύεται από τηγανιτές πατάτες. Επίσης δοκιμάσαμε kasekrainer, που είναι κόκκινο λουκάνικο, με γέμιση από τυρί edam! Το παραγεμίσαμε με καραμελωμένα κρεμμύδια, ketchup και μουστάρδα. Απλά εξαιρετικό! Για ορεκτικό επιλέξαμε ολόκληρη βραστή πατάτα με λιωμένο ελβετικό τυρί raclette και κομματάκια ζαμπόν, πασπαλισμένη με ξεροψημένο τυρί.

Schweinchen Dick στο Γκάζι | Ζουμερά λουκάνικα στο τροφαντό γουρουνάκι!Και φυσικά συνοδεύσαμε το γεύμα με μια παγωμένη μπύρα BrewDog Sunk Punk, με πλούσια και έντονη γεύση!

Ο χώρος είναι ιδιαίτερα απλός, με βιομηχανικό design και ψηλά τραπέζια. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η εξαιρετική καθαριότητα που επικρατούσε παντού! Το service είναι ευγενικό και γρήγορο, αν και λίγο προσποιητό.

Στα μείον θα έβαζα μόνο τις υπερβολικά υψηλές τιμές! Σε τέτοιες εποχές είναι μεγάλο ατόπημα.

Schweinchen Dick στο Γκάζι | Ζουμερά λουκάνικα στο τροφαντό γουρουνάκι!

Επίσης θέλω να κατηγορήσω το μαγαζί για τις αποπλανητικές φωτογραφίες που έχει στο διαφημιστικό έντυπο υλικό, με κάτι λουκανικάρες να.. με το συμπάθιο! Από κοντά δεν είναι και τόσο μεγάλα! Και τα έχουμε ξαναπεί.. το μέγεθος μετράει! Όλα τα άλλα είναι φήμες..

Ετυμηγορία: Μη χάνετε χρόνο! Ένα λουκάνικο την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα! Ή μήπως όχι;;

Κουζίνα: Γερμανική

Τιμές: 5-10 ευρώ/ άτομο

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;