4 γνωριμίες που δε θα οδηγήσουν πουθενά!

sxeseis

Κάποιες φορές ξέρουμε από την αρχή όταν μπλέκουμε σε μία wanna be ερωτική ιστορία πως δεν έχει μέλλον κι όμως προχωρούμε με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να σπάμε τα μούτρα μας, να πληγωνόμαστε και να βρίζουμε τον εαυτό μας. Τέτοιες περιπτώσεις είναι οι παρακάτω:

  • Σχέση με τον κολλητό του πρώην σας: Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δει σοβαρά. Οι άντρες έχουν μεταξύ τους κώδικες φιλίας. Δεν αγγίζουν τις γκόμενες των κολλητών τους. Εξάλλου, σκεφτείτε το σκηνικό να βγείτε όλοι μαζί για καφέ… πρώην και νυν! So awkward moment!
  • Σχέση με παντρεμένο: Συμφωνώ πως και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή αλλά έχετε κι εσείς και θα σας την βγάλει καθώς όλα θα γίνονται στα κρυφά, στα μουλωχτά και ελλοχεύει ο κίνδυνος να σας πει μία ημέρα “ξέρεις, αποφάσισα να αφιερωθώ στη γυναίκα μου!”.
  • Σχέση με το αφεντικό: Ίσως σας ιντριγκάρει η κλειδωμένη πόρτα στο γραφείο του αφεντικού σας εν ώρα εργασίας κι εσείς μέσα να του θυμίζετε όλους εκείνους τους λόγους που τον οδήγησαν να σας προσλάβει και δεν εννοώ φυσικά το βιογραφικό σας. Δε θα οδηγήσει κάπου όμως… είναι σχέση εξουσίας και ίσως σας υποτιμήσει.
  • Σχέση με τον καθηγητή σας: Δυστυχώς δεν πρωταγωνιστούμε στο “Χτυποκάρδια στα Θρανία” ούτε είστε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αρκετές φορές θα έχει τύχει να ερωτευτείτε τον καθηγητή σας, ίσως να φταίνε οι άσπροι κρόταφοι, οι γνώσεις που μεταδίδει… όλο αυτό τον καθιστά απίστευτα σέξι. Συγκρατηθείτε!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;