H.o.s.t | Το νέο cocktail-bar στο Νεο Ηράκλειο

H.O.S.T | Το νέο cocktail-bar στο Νεο Ηράκλειο
Κάποτε θεωρούσα ότι το cocktail συνδιάζεται με καλοκαίρι και παραλία. Βέβαια η άποψή μου αυτή έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα, αφού παρατηρώ όλο και περισσότερα cocktail bars να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Ίσως θέλουν να μας περάσουν την ιδέα ότι το καλοκαίρι τελικά είναι όλο το χρόνο, παρά το γεγονός ότι έχουμε Μάρτη και οι βροχερές μέρες δεν λένε να σταματήσουν. Έτσι κι εγώ ακολουθώ τη νοοτροπία αυτή και συνεχίζω να απολαμβάνω με καλοκαιρινή διάθεση τα cocktails μου. Το νέο και πλέον αγαπημένο μου μαγαζί είναι στο Νέα Ηράκλειο και ονομάζεται H.O.S.T.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το H.O.S.T άνοιξε τις πόρτες τους για να

Η.O.S.T | Cocktail Bar | Νέο Ηράκλειο

υποδεχθεί τους απαιτητικούς του είδους. Μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει με πλήρη επιτυχία, αφού όποτε και να πας, δύσκολα θα το βρείς άδειο. Ο μικρός, αλλά  προσεγμένος χώρος, με τη ξύλινη διακόσμηση , δημιουργεί μια ζεστή αίσθηση όπου μπορείς να χαλαρώσεις από το πρωί πίνοντας το καφεδάκι σου,  μέχρι το βράδυ δοκιμάζοντας τα υπέροχα cocktails. Pornstar, Lemon Pie, Basil Daiquiri είναι μόνο μερικά από τα cocktail του μαγαζιού. Και όλα αυτά με τη συνοδεία house και rock μουσικής.

Εκτίμηση:  Απλό , όμορφο και φτηνό μαγαζί.

Τιμή cocktail: 8€

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το H.O.S.T

Συντάκτρια | Μαριάννα Χανιώτη

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
7'
48 - 39
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;