Hamptons Cupcakes στη Μαρίνα Φλοίσβου

Μιας που ο καιρός είναι ηλιόλουστος, σκέφτηκα πως είναι καλή ευκαιρία να πάω μια βόλτα προς τα Νότια. Έτσι, μάζεψα την παρέα μου και καταλήξαμε στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο Φάληρο. Κόσμος αρκετός ο οποίος απολάμβανε το καφεδάκι του κάτω από τον ζεστό ήλιο. Αυτός ήταν και ο δικός μας αρχικός σκοπός, αλλά στην πορεία άλλαξε όταν εντόπισα ένα από τα αγαπημένα μου μαγαζιά, το Hamptons Cupcakes. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για τα αυθεντικά Νεοϋορκέζικα cupcakes.

Δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μη μπω μέσα. Εξ’ άλλου με προκαλούσαν και οι θεσπέσιες μυρωδιές. Είναι ένα μαγαζάκι μικρό, απλό μα τόσο όμορφο, γεμίζει όμως με τα λαχταριστά γλυκά που στέκονται εκεί με τόσο προσμονή για να έρθει κάποιος να τα επιλέξει. Βέβαια, οι επιλογές σου σε γεύσεις είναι αρκετές και πραγματικά είσαι σε δίλημμα για το τι να διαλέξεις. Red Velvet, Oreo, Nutella και M&M’s είναι ορισμένες γεύσεις από τις πολλές. Και είναι μοναδικές. Το φρεσκοψημένο αφράτο κέικ, σου αφήνει τη πιο γλυκιά γεύση για το τέλος και σου δημιουργεί την επιθυμία να φάς άλλο ένα.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι δίπλα από τον πάγκο με τα έτοιμα cupcakes, βρίσκεται άλλος ένας πάγκος όπου μπορείς να δεις πως τα φτιάχνουν έκεινη τη στιγμή. Τα βαζάκια με όλων των ειδών τρούφες στέκονται μπροστά σου και το μυαλό σου κάνει σενάρια για το πως θα ήταν το ιδανικό για σένα cupcake. Έτσι, αφού τελειώσαμε με το ταξίδι της μυρωδιάς, καταλήξαμε σ ένα πεζούλι, απολαμβάνοντάς το. Ίσως το καλύτερο που έχω φάει ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει άλλο ένα μαγαζί Hamptons Cupcakes στην Αθήνα, το οποίο είναι στην Κηφισιά.  Αν είστε λάτρεις αυτού του είδους, αξίζει μια βόλτα σε κάποιο από τα δύο μαγαζιά.

Τιμή: Μικρό Cupcake από 1.5€, Μεγάλο Cupcake από 2.5€

Διαβάστε περισσότερα για το Hamptons Cupcakes

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

Συντάκτρια | Μαριάννα Χανιώτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;