Anti-Valentine's Day!

Ξημέρωσε η 14η Φεβρουαρίου και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι μία συνηθισμένη Πέμπτη αλλά είναι Η Πέμπτη για μερικές χιλιάδες κόσμου. Από το πρωί χιλιάδες γυναίκες έχουν ξυπνήσει κάνουν τις κούρες ομορφιάς τους για να συναντηθούν με τον καλό τους το βράδυ, ο οποίος παρεμπιπτόντως τρέχει σαν τρελός για να εντοπίσει το ιδανικό δώρο για την κοπέλα του.

Αφενός βρε κοπέλα μου, περίμενες τη σημερινή ημέρα για να φτιαχτείς και να αναδείξεις τη θηλυκότητα σου; Κάθε μέρα πρέπει να είσαι ξεχωριστή για το σύντροφό σου αλλιώς το πουλί θα πετάξει (νομίζω το εννοώ πιο πολύ κυριολεκτικά παρά μεταφορικά). Αφετέρου φίλε άντρα αναγνώστη σε νιώθω απόλυτα. Τι τραβάς και εσύ για να βρεις το δώρο που θα ικανοποιήσει την απαιτητική (κι ας μην το δείχνει) σύντροφό σου. Περιμένει κάτι πρωτότυπο εκείνη, όμως το βάρος και το άγχος μεταφέρεται όλο στους άντρες. Δεν υπάρχει λόγος, κουλάρετε!

Επίσης, σίγουρα μπορείτε να ζείτε τον έρωτά σας και χωρίς τα σοκολατάκια σε σχήμα καρδούλας, χωρίς τα χνουδωτά αρκουδάκια που τα πατάς και βγάζουν παράφωνες κραυγούλες λέγοντας “I Love You” και χωρίς τις κάρτες που αν μη τι άλλο έχουν γραμμένη την ευχή στα αγγλικά και τη μεταφράζει απλά ο δικός σας γράφοντας και ένα  “με αγάπη” από κάτω και εσείς κάνετε σαν να έγραψε ποίημα βγαλμένο από συλλογή του Καβάφη.

Αν τυχόν και το ξεχάσετε και βλέπετε καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι μη βιαστείτε να μπείτε γιατί δεν καίγεται το φαγητό αλλά είναι η κοπέλα σας που έχει εκραγεί και βγαίνουν καπνοί από τα αυτιά της! Για εσάς που είστε δεσμευμένοι και δε γουστάρετε τέτοιου είδους γιορτούλες κάντε υπομονή, μία μέρα είναι θα περάσει. Για εσάς που είστε single (μπακούρια θα ‘λεγα αλλά δε θέλω να σας πληγώσω) απολαύστε τη ξεγνοιασιά της ημέρας χωρίς να είστε αναγκασμένοι να βλέπετε καρδούλες παντού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;