Η ατζέντα μιας τυχοδιώκτριας… #3

Μπήκε επιτέλους ο Φλεβάρης κι ευτυχώς έχουμε πολλά να δούμε και να κάνουμε!

Σήμερα, Δευτέρα και αρχή της εβδομάδας, σκέφτομαι να περάσω από Κολωνάκι και να κάνω μια στάση στην Τσακάλωφ στο Altamira είτε για φαγητό είτε για λευκό κρασάκι στο μπαρ! Αναλόγως την ώρα…

Αύριο, Τρίτη, ξεκινάει το αφιέρωμα στον Μικελάντζελο Αντονιόνι και στις 7μμ θα έχει στο Μέγαρο Μουσικής ένα πορτρέτο του σκηνοθέτη από τον δημιουργό του ντοκιμαντέρ «Antonioni su Antonioni» και κριτικό κινηματογράφου Κ. ντι Κάρλο και κατόπιν προβολή της ταινίας «Η περιπέτεια». Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω ελεύθερης εισόδου, οπότε κατά τις 5.30μμ είναι μια καλή ώρα να πάμε!

Την Τετάρτη το βράδυ θέλει Βόρεια Προάστεια και γι’αυτό προτείνω να κατευθυνθείτε προς το Chateau στην Κηφισιά (Αγ. Δημητρίου 9), που έχει Champagne Models Party!

Από την άλλη, την Πέμπτη έχουμε να παρακολουθήσουμε μια προσέγγιση στον αφρικάνικο χορό από το γκρουπ Busking in Athens με ομιλία, μουσική και χορό, στο πλαίσιο των καθιερωμένων Συναντήσεων της Πέμπτης στο Θέατρο “Δόρα Στράτου” (Σχολείου 8, Πλάκα, Τηλ.: 2103244395, είσοδος ελεύθερη).

Και έρχεται η Παρασκευή με HEADMAN (Robi Insinna), Hiras και Hior Chronik στο six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, είσοδος 5 ευρώ) για να απολαύσουμε new disco και punk funk ήχους!!

Το Σάββατο πρέπει οπωσδήποτε να περάσουμε ξανά από Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το οποίο φιλοξενεί την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου το Hertz Festival, μια πρωτοποριακή οπτικοακουστική πλατφόρμα έκφρασης που συνδυάζει τις νέες τεχνολογίες με τις ψηφιακές τέχνες.

Την Κυριακή, η εβδομάδα κλείνει με την έκθεση φωτογραφίας της Δώρας Πανταζοπούλου με τίτλο «Σκόνη του χθες, χρώμα του σήμερα», που πραγματοποιείται την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου από τις 19:00 στο Ροδάνι Cafe Music Bar (Αγ. Γεωργίου 43, Χαλάνδρι, 210 6846924) και μετά ακολουθεί live party με τους Baker Boys σε jazzy, soul και blues ήχους.

Να περάσετε υπέροχα και τα ξαναλέμε την άλλη Δευτέρα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;