Toni Martin: Λαχταριστά Cupcakes και brownies

Η τελευταία μόδα που μας έχει κατακλύσει σε γαστρονομικό επίπεδο, είναι τα cupcakes! Το Cupcake ξεκίνησε ως ένα μικρό γλυκάκι για να χορτάσεις την ξαφνική λιγούρα, μέσα στην μέρα ή για να συνοδέψεις τον καφέ σου και εξελίχτηκε σε πραγματική μανία. Ειλικρινά απορώ πως σε ένα τόσο μικρό cake μπορεί να κρύβεται τόση νοστιμιά!

Αυτό που κάνει τα cupcakes μοναδικά, είναι ο συνδυασμός της υπέροχης διακόσμησης
με τα πολύχρωμα και μικροσκοπικά στοιχεία να το ομορφαίνουν και η υπέροχη γεύση τους! Συνδυασμός που σκοτώνει..

Η τελευταία δοκιμή έγινε στο Toni Martin, στην Κηφισιά. Την προσοχή μας τράβηξε η βιτρίνα με την τεράστια ποικιλία από cupcakes! Μπήκαμε μέσα στο κατάστημα και χαζέψαμε τη μεγάλη συλλογή με τα πρωτότυπα ονόματα όπως Μαύρος Βυθός, Ροζ Σαμπάνια, Κόκκινο Βελούδο, Φυστικοβούτυρο, Μόκα, Κεράσι, Λεμόνι, Λάιμ και Καρύδα, Φράουλα, Διπλή Σοκολάτα, Lacta Σοκολάτα, Πράσινο Τσάι με σοκολάτα. Εκτός από cupcakes σε δυο μεγέθη, μικρό και κανονικό, υπήρχαν και διάφορα γλυκά όπως cheesecake, κέικ καρότου, gateau μήλου, κέικ φιστικιού με τριαντάφυλλο, τάρτα lime, cookies και brownies.

Με μεγάλη δυσκολία (ήθελα να τα δοκιμάσω όλα!) επιλέξαμε ένα cupcake Lacta Σοκολάτα (2,80 ευρώ) και ένα brownie με βάση από μπισκότο, καραμέλα και ολόκληρα φουντούκια, καλυμμένο από σοκολάτα γάλακτος (3,40 ευρώ). Το brownie ήταν εκπληκτικό!!

Και λίγη ιστορία..

Η Toni Martin (εξού και το όνομα του καταστήματος) ήρθε από την Αγγλία στην Ελλάδα και δημιούργησε ένα μικρό, κομψό, οικογενειακό ζαχαροπλαστείο και εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, με έμφαση στην ποιότητα και τα αγνά υλικά, χρησιμοποιώντας αυθεντικές συνταγές τις οποίες έχει εμπνευστεί, δοκιμάσει και τελειοποιήσει η ίδια, τα τελευταία 25 χρόνια. Ξεκίνησε με το πρώτο κατάστημα στο Ναύπλιο το 2010 και στη συνέχεια άνοιξε και το δεύτερο κατάστημα στην Κηφισιά.

Ετυμηγορία: Φοβερά Brownies! Μεγάλη ποικιλία από cupcakes!

Τιμές: 1,50- 4,00 ευρώ/ τεμάχιο

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;