Το 24ωρο | Τα καλύτερα μαγειρευτά της Αθήνας

Σιγά σιγά πλησιάζει η ώρα να μπούμε όλοι σε εορταστικό ωράριο και εννοώ τις βραδινές εξόδους φυσικά! Clubs, bars, μπουζούκια, όλα τώρα είναι στα φόρτε τους και ως γνωστό μαζί τους έρχονται και τρελά ξενύχτια! Γι’ αυτό και εγώ θέλω να φροντίσω για την απόδοσή σας είτε πριν είτε μετά τη διασκέδαση.. και σας προτείνω το 24ωρο.

Και ας περάσουμε τώρα στο ζητούμενο, καθώς νηστικό αρκούδι δε χορεύει.. Το 24ωρο διαθέτει τεράστια ποικιλία από μαγειρευτά και πιάτα της ώρας, ορεκτικά, σαλάτες και άλλα πολλά για κάθε γούστο. Στο βάθος του μαγαζιού βρίσκεται η κουζίνα, ενώ τα φαγητά παρατίθενται σε μια γυάλινη βιτρίνα για να επιλέξετε έπειτα από οπτική δοκιμή. Εμείς προτιμήσαμε σουτζουκάκια από μοσχαρίσιο κιμά με πουρέ και extra τυρί (6,20 ευρώ) και αρνάκι λεμονάτο με τηγανιτές πατάτες (7,30 ευρώ). Και οι δυο μερίδες ήταν τεράστιες και πεντανόστιμες! Κατόπιν εορτής έμαθα ότι το 24ωρο φημίζεται ιδιαίτερα για τις σούπες του, αλλά δεν πειράζει.. την επόμενη φορά ξέρω ήδη τι θα δοκιμάσω!

Όσον αφορά το service, τα παιδιά που δουλεύουν στο μαγαζί είναι πολύ ευγενικά και πάντα χαμογελαστά! Ποτέ δε θα χρειαστεί να περιμένετε για πολύ, η εξυπηρέτηση είναι ταχύτατη. Ένα ακόμα θετικό είναι πως το μαγαζί έχει μειώσει τις τιμές του, σχετικά με παλαιότερα. Στα συν επίσης ότι βρίσκεται σε πολύ βολική τοποθεσία, στην αρχή της Συγγρού.

Tip: Σε περίπτωση που μένετε μόνοι σας και σας έχουν λείψει τα υπέροχα φαγητά της μαμάς και εννοείται έχετε βαρεθεί να τρώτε καθημερινά σουβλάκια και pizza, το 24ωρο είναι μια πολύ καλή λύση.

Ετυμηγορία: Επειδή νηστικό αρκούδι δε χορεύει.. εννοείται να πάτε!

Κουζίνα: ελληνική
Τιμές: 5-10 ευρώ το άτομο

Υ.Γ Αν θες να μαθαίνεις και να σχολιάζεις για τα αγαπημένα σου μέρη, τότε κάνε “like” στην σελίδα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;