A Liar Man café-bar στο Γκάζι

Το Γκάζι είναι από τις αγαπημένες μου περιοχές  στην Αθήνα γιατί συνδυάζει ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά στυλ διασκέδασης, καλύπτοντας όλα τα γούστα. Περπατώντας στην οδό  Σωφρονίου, λίγα μέτρα από το Red Dot, ανακάλυψα τυχαία μέσα στα χαμηλά κατάλευκα σπιτάκια μια φωτεινή επιγραφή που έλεγε ‘A Liar Man’. Πρόκειται για ένα πανέμορφο μαγαζάκι, καλά κρυμμένο στο ήσυχο στενό, δυο βήματα από το σταθμό του μετρό ‘Κεραμεικός’. Στεγάζεται σε ένα παλιό αθηναϊκό σπίτι, το οποίο έχει ανακαινισθεί πλήρως διατηρώντας στο ακέραιο την παλιά του διαρρύθμιση.

Ο εσωτερικός χώρος είναι εκπληκτικά διακοσμημένος. Όμορφοι πίνακες και φωτογραφίες στους τοίχους, πολύχρωμα φωτιστικά και μικρά διακοσμητικά σκορπισμένα σε κάθε γωνιά. Το δάπεδο είναι καλυμμένο από ένα υπέροχο ψηφιδωτό φτιαγμένο από μικρά βότσαλα, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί. Ο χώρος είναι χωρισμένος σε τρεις αίθουσες, το αρνητικό είναι ότι η διαμόρφωση δεν εξυπηρετεί και πολύ, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται να μετακινήσεις κάποια καρέκλα και τις περισσότερες φορές να είσαι λίγο στριμωγμένα. Παρόλα αυτά, είναι ένας πάρα πολύ ζεστός και φιλικός χώρος, που καλλιεργεί ιδιαίτερα το παρεΐστικο αίσθημα, ιδανικός για τις χειμωνιάτικες απογευματινές και βραδινές εξόδους.

Ένα ακόμα πολύ θετικό στοιχείο, είναι ότι το κατάστημα διατηρεί χαμηλές τιμές δείχνοντας κατανόηση στους δύσκολούς καιρούς και δίνοντας ένα παραπάνω κίνητρο για να το επισκεφθούμε. Εμείς παραγγείλαμε μια σοκολάτα (3,00 ευρώ), έναν freddo espresso (3,00 ευρώ) και έναν καφέ φίλτρου με κρέμα φουντούκι (3,50 ευρώ). Ο γαλλικός καφές ήταν από τους ωραιότερους που έχω δοκιμάσει και σερβίρεται σε πλούσια ποσότητα μέσα σε καφετιέρα! Γενικά όλα τα ροφήματα είναι εξαιρετικά.

Όσον αφορά το service υπήρχε μια δυσκολία. Η κοπέλα που μας πήρε την παραγγελία, δεν την έλεγες χαμογελαστή και ευχάριστη. Συνολικά η εξυπηρέτηση ήταν λίγο αργή. Αργότερα παρατήρησα πως ήταν μόνη της στο μαγαζί, οπότε όλοι χρειάζεται να δείξουμε κατανόηση και να κάνουμε λίγη υπομονή παραπάνω.

Tip1: Στο χώρο του ‘A Liar Man’ φιλοξενούνται σε τακτά διαστήματα έργα φωτογράφων και ζωγράφων.

Tip2: Όπως διάβασα στο επίσημο site του ‘A Liar Man’, το κατάστημα δημοσιεύει και ένα ομώνυμο έντυπο, με διαφορετικό κάθε φορά concept που έχει σκοπό να ταξιδέψει, να εμπλουτίσει τις γνώσεις μας, να προβληματίσει και να διασκεδάσει. Οποιοσδήποτε θέλει να συμβάλει με μια εικόνα, μια ιστορία, μια φωτογραφία κάτι που θα εμπνεύσει τον ίδιο αλλά και τους υπολοίπους είναι ευπρόσδεκτος.

Ετυμηγορία: Υποψήφιο στέκι για πολλούς!

Τιμές: καφέδες από 3,00- 3,50 ευρώ

Αν σου αρέσει να μαθαίνεις πρώτος και να σχολιάζεις τα αγαπημένα σου στέκια κάνε Like στην σελίδα «Προτάσεις Εξόδου –  Διασκέδασης – Ψυχαγωγίας» στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;