Alegria | Cirque du Soleil | Τι μας άρεσε και τι όχι!

Χτες βρέθηκα στην πρεμιέρα της πολυδιαφημισμένης παράστασης Alegria, (να ‘ναι καλά η Coca Cola που σαν χορηγός του event μας προσκάλεσε να τη δούμε) και αποφάσισα να γράψω δυο λόγια, για όλους εσάς που μπορεί να σκέφτεστε να πάτε βρε αδερφέ!

Να επισημάνω σε αυτό το σημείο πως γενικά όταν ακούω για τσίρκο, δεν πετάω και τη σκούφια μου, ειδικά όταν το πρόγραμμα εμπεριέχει και show με ζώα (η Alegria δεν έχει τέτοιο πράγμα don’t worry).

Λοιπόν, τι μας άρεσε στην Alegria;

Πρόκειται για αρκετά θεαματική παράσταση, με ακροβάτες, φωτιές, κλόουνς κτλ γενικά ό,τι χρειάζεται ένα τσίρκο για να είναι cool. Οι ακροβάτες έχουν αρκετές στιγμές που θα σας κόψουν την ανάσα, ενώ αρκετά σημαντικό είναι πως οι κλόουνς έχουν έξυπνο και αρκετά πετυχημένο χιούμορ.

Τι δε μας άρεσε στην Alegria;

Σχεδόν όλη η παράσταση είναι αρκετά διασκεδαστική και δύσκολα θα κρατήσεις το στόμα σου κλειστό με αυτά που θα βλέπεις. Το μόνο που θα βρίσκαμε σαν αρνητικό, είναι πως ένα συγκεκριμένο act δε μπορείς να το παρακολουθήσεις σωστά αν δεν είσαι στις θέσεις που είναι μπροστά από τη σκηνή και είσαι στις πλαϊνές. Αν πρόκειται να πάρετε εισιτήρια, προτείνω να ψάξετε για θέσεις όσο το δυνατόν πιο κεντρικά και μπροστά από τη σκηνή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;