Tripadvisor:

Το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο με βάση ψηφοφορία που διενήργησε ο διεθνής οίκος πιστοποίησης τουριστικών υπηρεσιών Tripadvisor, βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εκατομμύρια επισκέπτες προτίμησαν το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο με βάση την ποιότητα, το σέρβις και την καθαριότητα, δίνοντας έτσι το βραβείο μαγαζί του Πέτρου Ανωπολιωτάκη και αυτός με τη σειρά του δήλωσε:

“Ποτέ δεν έριξα και δεν ρίχνω βάρος στο κέρδος, αλλά στην προσφερόμενη  ποιότητα. Όταν μου χτύπησε την πόρτα η κούριερ για να μου δώσει το βραβείο, στην αρχή νόμισα πως ήταν κανένα μπιλιετάκι της Εφορίας. Όταν άνοιξα το φάκελο και είδα τη διάκριση, δεν πίστευα στα μάτια μου. Αυτή η βράβευση, όταν γίνεται και από έναν ξένο έχει άλλη βαρύτητα γιατί στέλνει κι ένα μήνυμα σ΄όλους αυτούς που μας πολεμάνε, πως ναι ρε μπορούμε κι εμείς, αρκεί να είμαστε σωστοί και επαγγελματίες”

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι πως το εν λόγω σουβλατζίδικο έχει “γεύση επιστήμονα” αφού σε αυτό εργάζονται πτυχιούχοι. Ο Πέτρος Ανωπολιωτάκης αποφοίτησε πριν χρόνια από σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, ενώ ο γαμπρός του ο οποίος εκτελεί χρέη σερβιτόρου έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, η ψήστης έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και τέλος ο βοηθός σερβιτόρου είναι φοιτητής πληροφορικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;