Δωράκι... iPhone την ώρα που τα ΑΕΙ κόβουν τη σίτιση των φοιτητών!

Όπως αποκαλύπτει το “Πρώτο Θέμα” ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ δώρισε ένα iPhone αξίας 699 (μόνο) στη γνωστή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, αλλά το χρέωσε στα… λειτουργικά έξοδα του ιδρύματος!!!

Όπως θα δείτε και παραπάνω, υπάρχει και τιμολόγιο με ημερομηνία 27 Μαρτίου 2012 από το κατάστημα Λογότυπος προς την Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του ΑΠΘ, της οποίας πρόεδρος είναι ο πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος.

Επίσης, στο πεδίο “παραλαβή” αναγράφεται ξεκάθαρα το όνομα της γνωστής ηθοποιού, Ναταλίας Δραγούμη και όχι κάποια υπηρεσία του Ιδρύματος.

Όπως αποκαλύπτεται από το δημοσίευμα, ο κ. Παντής δώρισε στην Ναταλία Δραγούμη το iPhone την περίοδο που η ίδια βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες θεατρικής παράστασης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη πόλη, συναντήθηκε με τον αντιπρύτανη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να διδάξει η ηθοποιός υποκριτική στο Τμήμα Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου.

Σε επικοινωνία της με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δέχτηκε το iPhone ως δώρο από τη “διεύθυνση του ιδρύματος”:

Είχα πάει στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση “το μήλο” και κάναμε μια συζήτηση με τη διεύθυνση του ΑΠΘ για κάποια μελλοντική συνεργασία μας αφού εγώ διδάσκω υποκριτική στην Αθήνα. Τους είχα καλέσει στην παράσταση και μου έκαναν ένα δώρο…σαν να μου έκαναν δώρο λουλούδια ας πούμε. Το θεώρησα πολύ σημαντικό. Γνώρισα τον κ. Παντή που είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου. Μια αρχική συζήτηση κάναμε… Και μόνο που με σκέφτηκαν, το θεωρώ πολύ τιμητικό όπως εξάλλου και το δώρο που μου έκαναν.

Σαν να μου έκαναν λουλούδια ας πούμε“.
Nice..

Πηγές: Πρώτο Θέμα, News247

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;