Ι.Ε.Κ. Όμηρος | Μαγειρέψαμε για το «Χαμόγελο του Παιδιού»‏

Ένα «Ομηρικό» μενού με «ομηρική» σαλάτα, γιουβέτσι κι ατομικές μηλόπιτες δημιούργησαν για τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» οι σπουδαστές των Τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης-Chef και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής σεφ, κου Αντώνη Καρπούζη, ξετρελαίνοντας τα μικρά αγγελούδια.

Ήταν η δεύτερη συνάντηση μεταξύ των σπουδαστών του ΙΕΚ και των παιδιών, μετά την πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε τα Χριστούγεννα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Οι εκκολαπτόμενοι σεφ και τα παιδιά είχαν δώσει την υπόσχεση να ανανεώσουν το ραντεβού τους κι έτσι οι σπουδαστές βρέθηκαν σε ένα από τα σπίτια του φιλανθρωπικού οργανισμού, στα Μελίσσια, για να μαγειρέψουν για τους 25 μικρούς μας φίλους.

Τα μικρότερα παιδάκια πήραν τις ποδιές των σπουδαστών κι άρχισαν να ετοιμάζουν μόνα τους το τραπέζι, ενώ δεν δίστασαν να πουν ότι θέλουν πολύ να ασχοληθούν κι εκείνα με τη Μαγειρική όταν μεγαλώσουν. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έμειναν έκπληκτοι από τις εγκαταστάσεις, στις οποίες φιλοξενούνται τα παιδιά, καθώς κι από το τεράστιο έργο που γίνεται από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, ώστε μια αγκαλιά να είναι πάντα διαθέσιμη και να ζεσταίνει τα παιδιά.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναμένουν πλέον το επόμενο ραντεβού τους, καθώς οι δεσμοί μεταξύ τους γίνονται ολοένα και πιο ισχυροί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;