Barcelona | Φεύγει ο Γκουαρδιόλα, έρχεται ο Βιλανόβα!

Παρελθόν αποτελεί πλέον από τη Barcelona o Pep Guardiola, ανακοινώνοντας σήμερα την αποχώρησή του. Μετά από 4 χρόνια και πολλούς τίτλους δίνει τη σκυτάλη στον μέχρι πρότινος βοηθό του, Τίτο Βιλανόβα. Μπορεί να ακούστηκαν πολλά ονόματα για τους διαδόχους του, αλλά τελικά η διοίκηση προτίμησε να συνεχίσει να δουλεύει με προπονητές μέσα από την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Guardiola:

«Με συγχωρείτε για τη σύγχηση τις τελευταίες εβδομάδες.Ήταν λάθος μου.Το φθινώπορο ανακοίνωσα στον πρόεδρο και στον δ/ντη ποδοσφαίρου ότι έβλεπα το τέλος της καριέρας μου στην Μπαρσελόνα.Πάντα πίστευα ότι 4 χρόνια είναι μια αιωνιότητα για έναν προπονητή. Τώρα που είμαστε εκτός των δύο μεγάλων διοργανώσεων ήταν ο καιρός για να το ανακοινώσε.Ο λόγος που φεύγω είναι απλός. 4 χρόνια είναι πολλά.Θα ήταν κακή ιδέα να συνεχίσω. Ίσως να μην είχαμε πάει άσχημα αλλά έχω την εντύπωση ότι μάλλον δε θα ήταν όπως τα θέλουμε. Ξέρω από που προέχομαι, είναι το καλύτερο μέρος αλλά η απόφασή μου είναι να φύγω. Θέλω να πώ ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες μου και ότι ήταν τιμή μου να τους προπονώ.Μέρα με τη μέρα για τόσα χρόνια οι παίκτες τα έκαναν όλα πιθανά, κάτι που είναι μεγάλο επίτευγμα.
Ήταν τρεις τρελές μέρες αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.Φεύγω με την πεποίθηση ότι έχω κάνει τη δουλειά μου και είμαι περήφανος με ότι έχω καταφέρει.Αυτός που θα με αντικαταστήσει θα κάνει έξοχη δουλειά και θα έιναι ικανός στο να το κάνει.

Είμαι τρίτος προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο στην ιστορία του συλλόγου. Αυτή είναι μια εξαίρεση. Το πρόβλημα είναι ο χρόνος.Πρέπει να ανανεώσω το πάθος που είχα την πρώτη χρονιά και ο ένοχος για όλα αυτά είναι ο χρόνος. Προς το παρόν δε θέλω να πάω σε άλλη ομάδα!Σας ευχαριστώ πολύ.»

Στη συνέχεια ο Σάντρο Ροσέλ ανακοίνωσε ότι ο νέος κόουτς θα είναι ο Τίτο Βιλανόβα, από την 1η Ιουλίου.«Μπορείτε να περιμένετε τα καλύτερα από τον Τίτο. Είναι κάτι παραπάνω από ικανός, οι παίκτες τον ξέρουν και πιστεύω πως ο σύλλογος έκανε μια εξαιρετική επιλογή.»

Τέλος εποχής λοιπόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;