Κουτί της Πανδώρας | Ο θάνατος του lifestyle (video)

Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε η εκπομπή το “Κουτί της Πανδώρας” με θέμα το lifestyle και την πορεία που είχε τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα. Με λίγα λόγια από την άνθιση μέχρι τη δύση.

Στην εκπομπή μίλησαν διάφορα άτομα που είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με όλο αυτό τον κόσμο, οι οποίοι δήλωσαν:

Σωκράτης Τσιχλιάς– “Διευθυντής περιοδικών Καθημερινής”: “Οι άνθρωποι που έχουν δεξιότητα να καβαλούν τα ρεύματα. Αυτοί που κολάκευαν, τώρα πέρασαν απέναντι και πετάνε πέτρες…”

Πόπη Διαμαντάκου -Δημοσιογράφος: “Επιλέχθηκαν πρότυπα αναλώσιμα. αυτό ειναι πρόχειρο, επιφανειακό, ευτελές, αυτό που μπορείς να το πετάξεις.

Κώστας Κουτάγιαρ – Φωτογράφος : “Ο κόσμος δημιουργούσε ένα ψεύτικο όνειρο και το κυνηγούσε χωρίς να το αξίζεί’

Δημήτρης Δανίκας- Δημοσιογράφος : “Μαϊμουδίζανε τα έντυπα ότι γράφουν αδέσμευτα σε σχέση με τα άλλα συντηρητικά έντυπα. είχε φτιαχτεί η πελατεία για αυτά τα περιοδικά”.

Νίκος Ζαχαριάδης- Δημοσιογράφος : “Το μπαλκόνι το έχεις για να βλέπεις τη θέα. Κάποιοι το χρησιμοποιούν και για να πέσουν. Το πως το χρησιμοποιείς είναι δική σου ευθύνη. Υποτιμάμε την ελληνική κοινωνία αν λέμε ότι είναι πρόβατο που παρασύρεται”.

Πέτρος Τατσόπουλος- Συγγραφέας : “Δώσαμε την εντύπωση ότι η ζωή στην Ελλάδα είναι μόνο Μύκονος. Αυτό το μοντέλο που η πλειοψηφία των Ελλήνων μόνο το ονειρεύτηκε, δεν το έζησε”.

Κώστας Βαξεβάνης (κλείνοντας την εκπομπή): 20 χρόνια μετά τη δημιουργία του “ΚΛΙΚ”, η κρίση τέλειωσε βίαια αυτό που ούτως ή άλλως θα τελείωνε ο χρόνος…”.

Μεταξύ μας, υπάρχει άτομο που δεν έχει απομυθοποιήσει πλέον όλο αυτό τον κόσμο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;