Schooltube | Οι έφηβοι με τα μάτια εφήβων

Νέα και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική εκπομπή έρχεται στην ΕΤ1 από τις 17 Μαρτίου με τίτλο Schooltube και εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στους νέους.

Πρόκειται για μια εκπομπή που θα καταγράφει την καθημερινότητα των νέων, τις προτιμήσεις τους, τις απόψεις τους, τους στόχους τους, τα όνειρά τους, μέσα από τα μάτια των ίδιων των εφήβων. Δεν θα υπάρχει παρουσιαστής, με τους ίδιους τους μαθητές να χειρίζονται τις κάμερες, αποβλέποντας σε ένα υλικό χωρίς οποιονδήποτε “διαμεσολαβητή”.

Παράλληλα θα υπάρχει και η σελίδα της εκπομπής στο Facebook (“School-Tube“), η οποία θα προτρέπει τους τηλεθεατές να τα λένε και από εκεί στη διάρκεια της εκπομπής.

Στο πρώτο επεισόδιο (Σάββατο 17 Μαρτίου, 18.00, ΕΤ1) το Schooltube θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο και Λύκειο.Η Ειρήνη έχει επιλέξει ως κατεύθυνση τα εικαστικά, αλλά το πάθος της είναι το τραγούδι. Η Δήμητρα (όμως όλοι την φωνάζουν “το Κοζί”) ζωγραφίζει μάνγκα και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που θέλει να κάνει στη ζωή της.
O Άλκης, ο Γκαλ, ο Λεωνίδας, ο Μάρκος και ο Δημήτρης είναι αχώριστοι από την πρώτη Γυμνασίου. Στον ελεύθερο χρόνο τους ανεβοκατεβαίνουν σε λεωφορεία με τυχαίο προορισμό.
Η Ανθούλα είναι ναυτοπρόσκοπος, κάθε Σάββατο μπαίνει σε ένα λέιζερ και πλέει τον Θερμαϊκό. Η Άννα είναι τιμωρημένη για μήνες από τον πατέρα της γιατί άργησε σε ένα πάρτι. Η Λένα δεν πιστεύει στο Θεό και λέει δεν έχει ερωτευθεί ποτέ πραγματικά. Και οι τρεις έχουν κατεύθυνση το σινεμά και το θέατρο. Όποτε μπορούν βλέπουν θρίλερ τρώγοντας πατατάκια.
Αυτοί είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές του πρώτου επεισοδίου της σειράς ντοκιμαντέρ Schooltube που σκοπό έχει να μας γνωρίσει τους εφήβους της σημερινής Ελλάδας.

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος
Αρχισυνταξία: Μαργαρίτα Μιχελάκου
Μοντάζ: Ανδρέας Γιαννακόπουλος – Κώστας Μακρινός
Παραγωγή: BOO PRODUCTIONS A.E.

*Για όσους το χάσουν, θα προβληθεί σε επανάληψη την Κυριακή στις 00.45 από τη ΝΕΤ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;