Απόψεις | Όχι άλλα ποδήλατα. Απλά όχι.

Ξέρω πως θα φάω πολύ ξύλο στα σχόλια αλλά δε μπορώ να μην το γράψω. Άκου φίλε hipster με το σπαστό ποδήλατό σου: Δεν κάνεις για Ελλάδα! Βάλτο αλλού βρε αδερφέ. Όπου πιστεύεις πως χωράει καλύτερα.

Γενικά ναι, οκ, το ποδήλατο είναι τρόπος άσκησης και κάνει καλό στο περιβάλλον κτλ κτλ. Αλλά όχι, δεν κάνει για την Αθήνα. Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι αδικημένος που η χώρα μας δεν είναι Ολλανδία και που η Αθήνα δεν είναι Άμστερνταμ, αλλά τι να κάνουμε; Ούτε απέραντες ευθείες υπάρχουν, ούτε επίπεδο είναι το έδαφος, ούτε ποδηλατόδρομοι υπάρχουν.

Οπότε που καταλήγουμε; Σε ποδηλάτες που κλείνουν δρόμους, πηγαίνουν πιο αργά και από το photo finish σε κατοστάρι, πιάνουν άπειρο χώρο στο μετρό (ναι φίλε hipster, μάθε πως επιτρέπεται μόνο στο τελευταίο βαγόνι επιτέλους και πως το σπαστό ποδήλατο, για αυτό λέγεται “σπαστό”: Για να μην σε φαντάζονται οι υπόλοιποι επιβάτες να το μεταφέρεις εντός του συρμού χωρίς τη χρήση σέλας) και μάλιστα σε ώρες αιχμής και το σημαντικότερο: βρωμάνε! Ρε παιδιά, όταν είναι να πάτε για δουλειά, σε ραντεβού, γενικά  οπουδήποτε θέλουν άνθρωπο και όχι ασβό, φροντίστε να μην πηγαίνετε τίγκα στον ιδρώτα.

Αυτά. Τα σχόλιά σας, δε με ενδιαφέρουν επί του παρόντος, γράφτε ό,τι θέλετε και θα τα αξιολογήσω εντός 15 μηνών που θα έρθει πιο νότια το μετρό και θα πρέπει να σκεφτώ αν με ενδιαφέρει η χρήση ποδηλάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;