Ο μονίμως μεθυσμένος νεαρός που έγινε star στην Αγγλία

Από neolaia.gr Team 10 Φεβρουαρίου 2012

Το όνομά του είναι Frankie Cocozza. Εμφανίστηκε φέτος στο αγγλικό X-Factor, κάτι σαν νέος Pete Doherty. Και του έμοιαζε. Πολύ.

Ο 19χρονος Frankie εκδιώχθηκε από το παιχνίδι όταν τον έπιασαν να παίρνει ναρκωτικά πριν βγει στη σκηνή. Από τότε, αρκετούς μήνες μετά, εκτοξεύτηκε η καριέρα του, απασχολώντας καθημερινά τα πρωτοσέλιδα των tablod εφημερίδων με τα καμώματά του. Του αρέσει το πρότυπο του κακού παιδιού που βγάζει προς τα έξω και δεν το κρύβει. Αλκοόλ, ναρκωτικά, γυναίκες είναι μέρος της καθημερινότητάς του, ενώ κάνει συχνά πυκνά δηλώσεις του τύπου:

«Θα ήθελα να σταματήσω να πίνω, αλλά έχει τόσο πλάκα. Βγαίνω κάθε βράδυ μετά το X-Factor. Αν σου δίνουν ένα μπουκάλι ουϊσκι, δε μπορείς να πεις όχι».

Δεν είμαι συντηρητική, δεν έχω αυταπάτες για τη showbiz, αλλά πειράζει που δεν μου αρέσει να γίνεται καθημερινά εξώφυλλο ένας τύπος που σε κάνει να νομίζεις πως με τη ζωή που κάνει αποκτά κανείς διασημότητα; Τι σημασία είχε που ήταν ταλαντούχος; Αλλιώς έγινε γνωστός. Άρχισε κι εσύ να πίνεις, αφού σου λέει ότι έχει πλάκα, και θα έχεις όσες γυναίκες θέλεις.

Πάει όμως έτσι; Μήπως έχουμε λίγο ξεφύγει και τα media έχουν παίξει άλλη μια φορά το ρόλο τους;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ