Δύσκολη αποστολή για ΠΑΟ στη Λιβαδειά
leto
Χωρίς τον Λέτο αγωνίζεται σήμερα στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός

Στη Λιβαδειά αγωνίζεται σήμερα ο Παναθηναϊκός που έχει ως σκοπό να φύγει αλώβητος περιμένοντας στραβοπάτημα του Ολυμπιακού αύριο στην Τούμπα. Διαβάστε αναλυτικά το preview της αναμέτρησης:

Μπορεί να αντέξει τα συνεχή παιχνίδια;

Ο Λεβαδειακός είναι εμφανώς κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια, σίγουρα μπόρεσε να πάρει πολύτιμες ανάσες αυτή την εβδομάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική, προηγήθηκε στο 6’ με τη γκολάρα του Σουμπίνιο στο ‘’Κλεάνθης Βικελίδης’’, αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Δήμιος του ο Νέρι Καστίγιο, που αρχικά πέτυχε την ισοφάριση στην αρχή της επανάληψης, ενώ ‘’σκότωσε’’ την ομάδα της Λιβαδειάς στο 89’ της αναμέτρησης. «Υπάρχει πικρία για το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι βρεθήκαμε απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο» δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος. Ο Λεβαδειακός παρέμεινε εντός της ζώνης του υποβιβασμού, απέχοντας 4 βαθμούς από τον ΠΑΣ, έχοντας όμως και δύο ματς λιγότερα. Μόλις ένα βαθμό έχει καταφέρει να συλλέξει στα 7 τελευταία του παιχνίδια. Τιμωρημένος για σήμερα ο Λισγάρας, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μαχαίρας, Κοτίτσας και Παπαδόπουλος.

Χωρίς Λέτο και Νίνη αλλά με 800 οπαδούς

Ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο πλέον ο Παναθηναϊκός, έχει βρεθεί στο +5 από τον Ολυμπιακό. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Δόξας στο “Καυταντζόγλειο” με το αγαπημένο του σκορ, το 1-0, που έχει εμφανιστεί στις 5 από τις τελευταίες 6 νίκες του. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Τοτσέ, που πάντως στη συνέχεια έσπευσε να υπενθυμίσει για άλλη μια φορά τη φήμη του ‘’χασογκόλη’’… Την προτελευταία είχε επικρατήσει στο εξ αναβολής του Λεβαδειακού με 3-0. Η άμυνα του είναι για σεμινάριο στους τελευταίους αγώνες, δεν έχει δεχθεί ούτε τέρμα στις 6 συνεχόμενες νίκες του. Στις ήδη υπάρχουσες απουσίες των Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνη και Ρούντολφ, προστέθηκε αυτή του πρώτου σκόρερ του τριφυλλιού για φέτος, του Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε νοκ αουτ από τη σημερινή αναμέτρηση. Αντίθετα, κανονικά θα βρίσκεται στην αποστολή ο Κουίνσι.

 Πρόταση: 1Χ

Για περισσότερες αναλύσεις και για επιπλέον στοιχηματικές επιλογές επισκεφτείτε το www.betarades.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;