Facebook | Φτιάξε εύκολα τέλειο Timeline Cover!

Τώρα που έχουμε όλοι επίσημα το Timeline στο Facebook αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πώς να το κάνουμε καλύτερο, χωρίς να κουραστούμε ιδιαίτερα.

Αρχικά είπα να πάρω μια από τις φωτογραφίες που έχω ήδη ανεβάσει και να την βάλω εκεί. Δεν είχε μεγάλη επιτυχία, μιας και χρειάζεται διαφορετικές διαστάσεις για να εφαρμοστεί σωστά. Μέχρι που ανακάλυψα sites που μπορούν να σου προτείνουν Timeline Coversπώς να βάλω Timeline, πού να βρω εικόνα Timeline, τα οποία εγκαθιστάς εύκολα και γρήγορα.

Ας κάνω ένα review, μετά τη μικρή προσωπική μου εμπειρία:

1) Cover Photo Finder (coverphotofinder.com)Θετικό: μεγάλη γκάμα φωτογραφιών, προεπισκόπηση με τη φωτογραφία σας αν συνδεθείτε

Αρνητικό: δεν υπάρχει κατηγοριοποίηση στις φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να ψάχνετε…στην τύχη.

2) Timeline Cover Banner
(http://timelinecoverbanner.com)
Θετικό: Αρκετά οργανωμένο, πολυδιαφημισμένο, με κατηγορίες για τις εικόνες, διαλέγεις αυτή που θέλεις και εμφανίζεται editor να την τροποποιήσεις όπως θέλεις.

Αρνητικό: Μόνο που είδα τον editor…κουράστηκα. Λίγο πιο πολύπλοκο από ότι έπρεπε.

3) Pic Scatter
(http://picscatter.com/)
Θετικό: Δημιουργεί εύκολα ένα μωσαϊκό από τις εικόνες των άλμπουμ σας (εσείς δίνετε την άδεια φυσικά). Διαλέγετε αν θέλετε να εμφανιστούν οι φίλοι σας, ένα άλμπουμ, ή τα likes σας. Δυνατότητα φίλτρων.

Αρνητικό: Όταν έχεις πολλές εικόνες, likes, φίλους η τυχαία επιλογή δεν είναι πάντα επιτυχημένη. Αν πατήσετε ξανά το κουμπί αλλάζουν οι εικόνες, οπότε με λίγη υπομονή κάτι γίνεται.

4) Coverize.me
(http://coverize.me)
Θετικό: μεγάλη ποικιλία εικόνων, κατηγοριοποιημένες. Δυνατότητα επιλογής πώς θα ανεβάσετε την εικόνα: μόνη σας ή με log in και άδεια να το κάνει αυτόματα.

Αρνητικό: Το logo στην εικόνα και ο τρόπος εμφάνισης των gallery που λίγο σε κουράζει.

5) Coverphotoz
(coverphotoz.com)
Θετικό: Πλούσιο υλικό, κατηγοριοποιημένο, δυνατότητα προσαρμογής των εικόνων.

Αρνητικό: Η εμφάνιση της σελίδας που λίγο σώζεται με το autoload στο on. Πάλι θέλει όμως υπομονη. Επίσης με logo στις εικόνες.

6) FaceCoverz
(facecoverz.com)
Θετικό: Όμορφο site, αρκετό υλικό, πολλές κατηγορίες, δυνατότητα προεπισκόπησης σαν το timeline.

Αρνητικό: Κάποιες κατηγορίες θέλουν εμπλουτισμό. Ίσως το μόνο αρνητικό.

7) Cover Canvas
(thesitecanvas.com)
Θετικό: διαφορετικό από όλα τα παραπάνω. Με πρότυπα πρωτότυπων timelines, τα οποία προσαρμόζετε στα γούστα σας. Δυνατότητα επιλογής και από “κλασικά” (στατικά) timelines. Το αγαπημένο μου site.

Αρνητικό: Το πρόβλημα με την επιλογή φωτογραφιών (αν δεν σας αρέσουν ξαναπατάτε το ίδιο πρότυπο να αλλάξουν οι φωτογραφίες). Θέλει υπομονή για κάποια πρότυπα. Ανεβάζει το timeline αυτόματα σε νέο άλμπουμ που δημιουργείται στο προφίλ σας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: εγώ έκανα μια μίνι παρουσίαση. Τώρα η σειρά σας να διαλέξετε timeline cover. Περιμένω τις εικόνες τους μετά όμως ε;; 🙂

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;