Οι Βασιλιάδες | Θετική η αρχή

Από neolaia.gr Team 11 Ιανουαρίου 2012

Λίγες μέρες μετρά η νέα καθημερινή σειρά του Mega «Οι Βασιλιάδες» και ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Δεν ήταν βέβαια και ιδιαίτερα δύσκολο για ένα κανάλι που φημίζεται για τα σίριάλ του και για μια σειρά που πρωταγωνιστούν οι Κόκλας, Καραγιάννη, Δούκα, Ανδρίτσου,Σκιαδαρέσης. Σου δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για καλοφτιαγμένη δουλειά, ίσως σαν «αποζημίωση» για το τέλος της επίσης δημοφιλούς «Ζωής της άλλης».

Τα έχουμε ξαναπει, ο κόσμος έχει ανάγκη από ελληνικές σειρές, προσεγμένες τουλάχιστον. Δεν είναι βέβαια τόσο εύκολο σε δύσκολους -οικονομικά- καιρούς, αλλά ο κόσμος το περνά το μήνυμά του!

*Στο σημερινό επεισόδιο (11/01): Ο Μάρκος συστήνει τον εαυτό του και την οικογένειά του στου υπαλλήλους της «Ελιάς». Ο Αιμίλιος λιποθυμάει από το σοκ, η Τιτίκα παθαίνει υστερία και τα βάζει με την Ευγενία που αδίκησε τον άντρα της. Ο Σταύρος ομολογεί στη Μαρίνα πως δεν τον λένε Αλέξη και επιμένει στο φλερτ του. Η Σόφη τσακώνεται με τη Μαρίνα πιστεύοντας πως παίζει διπλό παιχνίδι με τον Σταύρο. Ο Μηνάς προσπαθεί να αποτρέψει τον Λεωνίδα από τον έρωτά του για τη Νεφέλη. Η Ευγενία φεύγει για θεραπεία στην Αμερική. Η Χριστίνα ανακοινώνει στον Μάρκο πως σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε, η οικογένεια Βασιλιά πρέπει να μετακομίσει στη βίλα της Ευγενίας. Η Λίζα είναι η μόνη που ενθουσιάζεται με την ιδέα. Ο Μαλέας απαγορεύει στη Νεφέλη να έχει πάρε δώσε με τον Λεωνίδα, που ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι η Νεφέλη έχει δεσμό με τον Αλέξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ