SAE Seminars: Digital Film Making Diploma | After Effects & Web TV

Σάββατο 22 Οκτωβρίου – Digital Film Making Diploma: Presentation | After Effects & Web TV: Seminars

To Σάββατο 22 Οκτωβρίου, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρώτου Digital Film Making Diploma στην Ελλάδα, η SAE Athens οργανώνει για όλους τους ενδιαφερόμενους μία αναλυτική παρουσίαση του πρωτοποριακού προγράμματος σπουδών.

Επιπλέον, την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν δύο σεμινάρια βασισμένα στη θεματολογία του Digital Film Making, ένα εισαγωγικό πρακτικό σεμινάριο για το composition λογισμικό After Effects καθώς και ένα σεμινάριο για το συναρπαστικό κόσμο του Web TV.

Ακολουθεί το πρόγραμμα και αναλυτικές περιγραφές της παρουσίασης και των σεμιναρίων:

13:00 – 15:00 Παρουσίαση – Digital Film Making Diploma
13:00 – 15:00 Σεμινάριο – Intro: After Effects

16:00 – 18:00 Σεμινάριο – Intro: Web TV
16:00 – 18:00 Σεμινάριο – Intro: After Effects

Παρουσίαση – Digital Film Making Diploma

H παρουσίαση περιλαμβάνει μία διεξοδική περιγραφή γύρω από το αντικείμενο του Digital Film Making και ανάλυση των εκπαιδευτικών ενοτήτων του Digital Film Making Diploma της SAE. Επιπλέον, θα υπάρξει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων για θέματα που αφορούν τη δομή του προγράμματος σπουδών και πως αυτό θα καθορίσει μελλοντικά την επαγγελματική και καλλιτεχνική σταδιοδρομία ενός απόφοιτου. Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσίαση θα υποστηριχτεί με οπτικά παραδείγματα, ώστε να κατανοηθεί το γνωστικό ζητούμενο και επίπεδο γνώσεων που πρέπει να κατακτήσει ο σπουδαστής μέσα από την εκπαιδευτική του πορεία. Τέλος, θα γίνει αναφορά στις προοπτικές σταδιοδρομίας, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Εισηγητής: Issa Hadi (Digital Film Making Coordinator)

Σεμινάριο – Intro: After Effects Cs5

Ένα από τα πιο φιλικά προς τον χρήστη composition προγράμματα της Adobe, εύκολο στην εκμάθηση του και πολύ δυνατό εργαλείο για την παραγωγή κινούμενης 2D-3D εικόνας, visual effects, καθώς επίσης και επεξεργασίας βίντεο (σταθεροποίησης εικόνας, color correction κ.ά.) σε συνδυασμό με ήχο. Απαραίτητο εργαλείο πλέον για τηλεοπτικούς σταθμούς, εταιρείες παραγωγής καθώς επίσης και του web industry.

Στο εισαγωγικό σεμινάριο, ο ενδιαφερόμενος θα ενημερωθεί για τη φιλοσοφία του προγράμματος πάνω στο composition, τις βασικές λειτουργίες του, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει από το μηδέν, μέρος από ήδη υπάρχον intro εκπομπής που χρησιμοποιήθηκε για Web TV. Εισηγητής: Μία Αλικάκη (www.miaalikaki.com)

Σεμινάριο – Intro: Web TV

Η κυριαρχία του internet στις μέρες μας είναι αδιαμφισβήτητη και αυξάνεται διαρκώς. Γι’αυτό το λόγο παρατηρείται έντονα πλέον και η “web-version” σημαντικών λειτουργιών, όπως είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης: web-ραδιόφωνο, web-εφημερίδα/περιοδικό, web-τηλεόραση. Η web-τηλεόραση ή αλλιώς Web TV, θα μας απασχολήσει και στο συγκεκριμένο σεμινάριο. Αν αναλογιστεί κανείς πως το Web TV βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο στη χώρα μας, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι προοπτικές και οι ευκαιρίες για τους digital film makers της Ελλάδας είναι πολλές και μεγάλες. Το σεμινάριο περιλαμβάνει μία αναδρομή στο χώρο της web-τηλεόρασης (πως ξεκίνησε? από που? τι συμβαίνει σήμερα? τι είναι τα web-series και το live-webstreaming) και την περιγραφή των απαραίτητων βημάτων για το στήσιμο ενός Web TV. Εισηγητής: Νικόλας Μπαρδάκης (www.neolaia.gr / EscTv)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 210 3217661 (καθημερινά, 14:00 – 21:00)

H συμμετοχή στην παρουσίαση και τα σεμινάρια είναι δωρεάν, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας! Χώρος Διαξαγωγής: SAE Athens, Ηλία Ηλιού 9 & Νικομάχου, Νέος Κόσμος (metro: Αγ.Ιωάννης) Περισσότερες πληροφορίες: www.sae.edu.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;