Αγαπούλα… πούλα στον Σαουδάραβα

Από neolaia.gr Team 11 Οκτωβρίου 2011

Θυμάστε τον αγνώστων στοιχείων Σαουδάραβα που θα έδινε τα 200 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει μεγάλο μερίδιο από τον Παναθηναϊκό; Έκανε την πρώτη του ραδιοφωνική εμφάνιση μέσα από τον Sentra Fm. Πρόκειται για τον 26χρονο Σαουδάραβα Σουλτάν Μπιν Νασέρ Μπιν Αμπντούλ Ρομχάν αλ Σαούντ (όνομα γλωσσοδέτης, είναι αλήθεια), ο οποίος ενδιαφέρεται να αγοράσει το 54,7% των μετοχών της ομάδας του τριφυλλιού.

Ο νεαρός Σαουδάραβας δήλωσε επίσης, πως σύντομα θα επισκεφτεί τη χώρα μας, ενώ αποκάλυψε ότι ο  εκπρόσωπός του κ.  Βλάσης Τσάκας θα αναλάβει ενεργό ρόλο στη διοίκηση της ομάδας.

Ακολουθεί ένα σύντομο απόσπασμα από τη συνέντευξή του

-Ποιό είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο του Παναθηναϊκού που περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις;

«Χαιρετίζω τους φίλους του Παναθηναϊκού. Πριν από λίγες ημέρες, είπα ότι έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Μαζί με τον κ. Τσάκα αναλύουμε και μελετούμε τα κομμάτια της συμφωνίας με την ομάδα. Είναι εδώ μαζί μου στη Σαουδική Αραβία και προσπαθούμε να ρυθμίσουμε τις τελικές λεπτομέρειες».

-Πότε εκτιμάτε ότι θα έρθετε στην Αθήνα;

«Θα έρθω σύντομα στην Αθήνα. Είναι κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες».

-Ποιός θα είναι ο ρόλος του κ. Τσάκα στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού αν ολοκληρωθεί η συμφωνία;

«Αυτή τη στιγμή δεν συζητάμε για αυτό το ζήτημα με λεπτομέρειες. Σίγουρα όμως, θα είναι μέλος της ομάδας. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι. Μέχρι όμως, να τελειώσουν οι συζητήσεις,  δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρο. Να ολοκληρωθεί η συμφωνία και θα δούμε».

-Πόσες πιθανότητες δίνετε για να ολοκληρωθεί το deal;

«Αυτή τη στιγμή είμαι πανέτοιμος 100% και περιμένω να τελειώσει η συμφωνία, αφού γίνουν όλα τα βήματα που πρέπει. Αυτό που πιστεύω  και θέλω να κάνω, είναι κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα: Καλή επιτυχία στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το επόμενο παιχνίδι, αλλά και καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας στο παιχνίδι που δίνει».