MTV VMA 2011 | Τα καλύτερα της βραδιάς!

Γεμάτη μουσική ήταν η χτεσινή βραδιά, για όλους όσους αποφασίσαμε να στηθούμε να δούμε τα φετινά MTV VMAs, παρά τη διαφορά ώρας (και ήμασταν αρκετοί). Επειδή όμως δεν είστε όλοι παρανοϊκοί όπως εμείς να μείνετε ξύπνιοι 4 το πρωί να τα δείτε live, μπορούμε να συνοψίσουμε τα καλύτερα και μάλιστα χωρίς να σας κουράσουμε.

Λοιπόν, πέρα από τους νικητές που τους αναφέραμε αναλυτικά, η Adele έκλεψε την παράσταση με την ερμηνεία της στο “Someone like you”, η Britney Spears παρέλαβε το τιμητικό βραβείο “Michael Jackson Vanguard Award”, η Beyonce ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Jay Z, o Justin Bieber νομίζει πως έγινε trendy, ο Tony Bennett και ο Russel Brand μίλησαν για το χαμό της Amy Winehouse, ο Bruno Mars τραγούδησε το “Valerie” προς τιμήν της, η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση ως το αντρικό alter ego της, ενώ ο Chris Brown τραγούδησε mix dance επιτυχιών του μαζί με το Smells like a teen spirit των Nirvana!!!!

Συμπέρασμα από τη χτεσινή βραδιά; Κάποια σημεία ήταν ευχάριστα, κάποιες εμφανίσεις ήταν καλές, αλλά υπήρχαν και σημεία που αναρωτιόσουν για το χιούμορ και τις επιλογές των τραγουδιστών. Και όταν ξεπεράσω το σοκ του Best Male Video του Justin Bieber, τα συζητάμε περισσότερο! Αν θέλετε να έχετε άποψη κι εσείς, σήμερα το βράδυ θα προβληθεί στις 22.00 από το MTV Ελλάδας, ενώ έχουν προγραμματιστεί και πολλές επαναλήψεις!

(Φωτογραφίες: MTV)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;