Mad music awards by Vodafone CU

“DANCE.FEEL.GET2GETHER”

Το μεγαλύτερο μουσικό event του καλοκαιριού έρχεται στις 14 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο του TAE KWON DO , είστε έτοιμοι;

Ο θεσμός ξεκίνησε το 2004 και γνώρισε μεγάλη αποδοχή του κόσμου , έτσι το MAD αποφάσισε να το συνεχίσει μέχρι και σήμερα.

Από το ξεκίνημα των βραβείων έχουν περάσει πολύ μεγάλα ονόματα της εγχώριας δισκογραφίας, της μουσικής σκηνής, λαμπεροί εκπρόσωποι από το καλλιτεχνικό στερέωμα (όπως π.χ.Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς κ.λ.π.) αλλά και πολλοί ξένοι καλλιτέχνες έχουν τιμήσει με τη παρουσία τους το πάρτυ της ελληνικής μουσικής (όπως π.χ. INNA , HURTS κ.λ.π.).

Κάθε χρόνο όλοι μας περιμένουμε τις απρόσμενες συνεργασίες ανάμεσα σε καλλιτέχνες που εκπροσωπούν διαφορετικό είδος μουσικής και σίγουρα τις πρωτότυπες διασκευές που γίνονται τα hit του καλοκαιριού.Οι υποψηφιότητες για τα φετινά MAD VMA 2011 by Vodafone CU έχουν ήδη ανακοινωθεί εξακολουθώντας βέβαια να αποτελούν ένα ευχάριστο “πονοκέφαλο” για τούς διοργανωτές.

Μπορείς να ψηφίσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη στα καταστήματα Vodafone & Metropolis, στα sites videomusicawards.gr & vodafonecu.gr και αν είσαι συνδρομητής Vodafone, στέλνοντας τον κωδικό του τραγουδιού με SMS στο 54944 (χρέωση: €0,615 συμπ. ΦΠΑ 23%/SMS).

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα καταστήματα Vodafone και Metropolis σε όλη την Ελλάδα & online μέσα από το ticketshop.gr. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 25 € (ΑΡΕΝΑ) μέχρι 40 € (Α Ζώνη).

Χορεύουμε;

Συντάκτης | Yannoc

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;