Πασχαλινοί Προορισμοί | Ύδρα!

Για πιο κοσμοπολίτικες και ταυτόχρονα ήσυχες πασχαλινές διακοπές, η πρόταση είναι η Ύδρα!

Ένα πανέμορφο νησί

Η Ύδρα είναι ένα νησί που προσφέρει τα πάντα. Φυσική ομορφιά, ιστορία, παράδοση, κουλτούρα και κοσμοπολίτικο περιβάλλον, όσο λίγα μέρη στην Ελλάδα. Το νησί, κάθε σαββατοκύριακο, βουλιάζει από κόσμο που απολαμβάνει με όλο του το είναι την όμορφη ατμόσφαιρα και το διάχυτο ρομαντισμό όλες τις ώρες της ημέρας. Στα θετικά περιλαμβάνονται και οι γνήσιοι φιλόξενοι κάτοικοι, που κάνουν τους τουρίστες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, στεγάζοντάς τους σε καταλύματα, όπου το ένα είναι καλύτερο από το άλλο και όλα εκπέμπουν την αυθεντική παραδοσιακή εικόνα. Χάρη στο μικρό της μέγεθος, η Ύδρα δεν χρειάζεται χάρτες· για πυξίδα χρησιμοποιήστε μόνο το ένστικτό σας και τις πέντε αισθήσεις σας. Επισκεπτόμενοι έναν τόσο ξεχωριστό τόπο θα νιώσετε και εσείς σίγουρα ξεχωριστά, ενώ είναι βέβαιο ότι η ψυχολογία σας θα ανέβει στα ύψη κρατώντας σας ακμαιότατους και με γεμάτες τις μπαταρίες μέχρι την επόμενη εξόρμηση.

Το πάσχα στην Ύδρα

Από τη θάλασσα περνάει ο Επιτάφιος της συνοικίας Καμίνι στην Ύδρα, δημιουργώντας κατανυκτική ατμόσφαιρα. Με το έθιμο αυτό τονίζεται η ναυτική παράδοση της Ύδρας και εκφράζεται η ελπίδα ευλογίας για τους καπετάνιους του νησιού. Μετά το πέρασμα από τη θάλασσα, οι επιτάφιοι και των τεσσάρων ενοριών του νησιού συναντώνται στο κεντρικό λιμάνι, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα.

Περισσότερες προτάσεις για πασχαλινές διακοπές, στο Πασχαλινοί Προορισμοί | 10 προτάσεις για όλα τα γούστα! , ενώ μην ξεχνάτε, πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να διαφημίσετε το ξενοδοχείο σας, στο Neolaia Επικοινωνία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;