Συναυλίες 2011 | Judas Priest & Whitesnake στην Αθήνα!

Αυτό το δελτίο τύπου έχει μια δόση χαράς αλλά και μια δόση πικρίας. Η χαρά βρίσκεται στο ότι δύο από τις αγαπημένες μας μπάντες από τον χώρο του hard rock/heavy metal, οι Judas Priest και οι Whitesnake, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια περιοδεία που θα περάσει και από τα μέρη μας στις 5 Ιουλίου.

Η πικρία από την άλλη προκαλείται από το γεγονός ότι αυτή η περιοδεία, η επονομαζόμενη Epitaph Tour, θα είναι και η τελευταία στην καριέρα των μεγάλων Judas Priest. Παρόλα αυτά οι Priest δηλώνουν πως θα γράψουν τον επίλογό τους με το κεφάλι ψηλά, χαρίζοντας στους metalheads οπαδούς τους μια αξέχαστη εμπειρία. Αξίζει να σημειωθεί πως σκοπεύουν να γεμίσουν το setlist τους με τουλάχιστον ένα κομμάτι από κάθε δίσκο που έχουν κυκλοφορήσει. Horns UP!

ΥΓ. Θα ήθελα πολύ να δω ένα ντουέτο Halford + Coverdale…

Πληροφορίες

Ο χώρος της συναυλίας: Πλατεία Νερού
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου, το χώρο όπου θα λάβει χώρα και το φετινό Ejekt Festival. Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα στη Μαρίνα Φαλήρου και το Θωρηκτό Αβέρωφ.

Η πρόσβαση στην Πλατεία Νερού είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς ο χώρος εξυπηρετείται τόσο από το Τραμ όσο και από τα Λεωφορεία. Επίσης, υπάρχει μεγάλο parking 2500 θέσεων.

Εισιτήρια

Πωλούνται ήδη προς 50 ευρώ στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Ticket Ηouse.
Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται προς 58 ευρώ μόνο από τα ταμεία του συναυλιακού χώρου.

Doors Open: 17.00

(δελτίο τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;