Μαρινέλλα το Μιούζικαλ | Τελευταίες παραστάσεις

Από neolaia.gr Team 18 Ιανουαρίου 2011

Το απόλυτο sold out της φθινοπωρινής Αθήνας, με 70.000 θεατές που το παρακολούθησαν και διθυραμβικές κριτικές, γνωρίζει και έναν πρωτοφανή θρίαμβο στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής. Η σπουδαία φωνή και η εμβληματική παρουσία της Μαρινέλλας στη σκηνή σημαδεύουν μια μεγάλη επιτυχία, μια μοναδική παράσταση, ένα εξαιρετικό μουσικό θέαμα.
Μετά από την επίμονη απαίτηση του κοινού (η τελευταία παράσταση της Αθήνας ακυρώθηκε λόγω ασθένειας της Μαρινέλλας) που ζητά καθημερινά την επανάληψη των παραστάσεων, το μιούζικαλ «Μαρινέλλα» θα κάνει το οριστικό λαμπρό του φινάλε, στην Αθήνα, στο Παλλάς για τρεις μόνο νύχτες, στις 11, 12 και 13 Φεβρουαρίου, για τις οποίες για τις οποίες η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει. Η μουσική θεατρική παράσταση «Μαρινέλλα – Το Μιούζικαλ» διατρέχει τις δεκαετίες από το 50 μέχρι σήμερα και αφηγείται την ιστορία τριών γυναικών. Οι δυο πρώτες είναι πρόσωπα φανταστικά και η τρίτη πραγματικό. Η πρώτη είναι η Ειρήνη (Ευαγγελία Μουμούρη) μια γυναίκα από την επαρχία, η δεύτερη η Μαρία (Τζένη Μπότση) μια Αθηναία και η τρίτη ένα κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη που πήρε το όνομα Μαρινέλλα και έμελε να γίνει μύθος. Το ρόλο της Μαρινέλλας υποδύεται φυσικά η Μαρινέλλα και μια νεαρή ηθοποιός που κάνει την παιδική της ηλικία. Οι βασικοί αντρικοί ρόλοι παίζονται από το Λάμπη Λιβιεράτο και τον Αντώνη Λουδάρο και ο θίασος συμπληρώνεται από δώδεκα ακόμα ηθοποιούς και χορευτές. Οι φανταστικές ιστορίες της Ειρήνης και της Μαρίας συμπλέκονται με την πορεία της Μαρινέλλας και τα τραγούδια της ακολουθούν τις περιπέτειες, τους έρωτες και τις διαψεύσεις τους. Οι ζωές τους κυλάνε παράλληλα με την καριέρα της τραγουδίστριας και η φωνή της Μαρινέλλας γίνεται παραπλήρωμα και έκφραση του αισθήματός τους. Κι έτσι, οι σημαντικότερες επιτυχίες της γίνονται ορόσημα για τη ζωή της Ειρήνης και της Μαρίας όπως και εκατοντάδων χιλιάδων άλλων Ελληνίδων.

Εκτός από τη Μαρινέλλα πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Λάμπης Λιβιεράτος, Αντώνης Λουδάρος, Ευαγγελία Μουμούρη, Τζένη Μπότση και ακόμα δώδεκα ηθοποιοί και χορευτές.

Το έργο «Μαρινέλλα – Το Μιούζικαλ» των Θανάση Παπαθανασίου + Μιχάλη Ρέππα σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής. Τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά, τα κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη, οι χορογραφίες του Δημήτρη Παπάζογλου και οι φωτισμοί του Λευτέρη Παυλόπουλου.

Οι ενορχηστρώσεις είναι του Αλέξιου Πρίφτη, ο οποίος διευθύνει και την
επταμελή ορχήστρα.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Αργυρώ Μποζώνη 6979725469

Ελεάννα Γεωργίου 210 3640813

ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΣΑΒΒΑΤΟ- ΚΥΡΙΑΚΗ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 30, 40, 45, 50, 60, 70 €

(δελτίο τύπου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ