Κολονοσκόπηση 2010

Το 2010 αποτελεί παρελθόν εδώ και κάποιες ώρες. Εμείς θυμηθήκαμε τα καλύτερα και του και άντε… στο καλό! Καλή χρονιά γεμάτη ευτυχία και υγεία!

@ Πέρασαν οι 100 μέρες του ΠΑΣΟΚ (απλή υπενθύμιση, ταιριάζει και για του 2011)

@ Οι αγρότες ξαναβγήκαν στους δρόμους. (βλέπε και προηγούμενα χρόνια)

@ Πολλά ελληνικά νησιά θα «πήγαιναν» στους Γερμανούς μέσα στο 2010. Οι Έλληνες όμως έβλεπταν το εντελώς δικό τους στο MEGA.

@ Ο Μπουτάρης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του. Λίγους μήνες αργότερα κερδίζει. Ο Άνθιμος στα πρόθυρα εγκεφαλικού, ακόμα.

@ ΔΝΤ. Ο κόσμος μαθαίνει τι είναι, πόσο είναι. Πότε έρχονται. Μαζί τους και η Πετρούλα, η οποία αργότερα θα βγάλει και τις σχετικές στάσεις σε DVD Σειρήνα.

@ Μάθαμε τις Βουβουλές. Βου Βου Βου τα αεροπλάνα (για τους πιο ψαγμένους)

@ Spreads (Σπρεντς). Ξένη λέξη η οποία θα γίνει γνωστή μέχρι και στον παππού του τελευταίου καφενείου στο πουθενά.

@ Siemens. Μια επιπλέον λέξη η οποία απασχολεί το ελληνικό κοινοβούλιο για ακόμα μια φορά. (Βλέπε 2009 για περισσότερες λεπτομέρειες)

@ Ο Καραμανλής αγοράζει το ολοκαίνουργιο PRO. Έτσι δικαιολογεί την απουσία του από τη Βουλή για ακόμα μία φορά. Περιγραφή Σωτηρακόπουλος.

@ O Ευρωπαίος Panathinaikos παίρνει το Double. Αυτό είναι είδηση για το 2010 αλλά και για την δεκαετία.

@ Άκης Τσοχατζόπουλος. Υπάρχει ακόμα και απασχολεί και αυτή τη χρονιά το ελληνικό κοινό με τα 3ώροφα. Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου δεν είναι πλέον γνωστή μόνο για το Μουσείο της Ακρόπολης.

@ Ο Σύριζα διαλύεται (;)

@ ΟΣΕ. Το ελληνικό κράτος αποφασίζει να τον εκσυγχρονίσει. Μειώνονται μέσα στη χρονιά διάφορα δρομολόγια. Άλλα καταργούνται μια και καλή.

@ Ο Σαμαράς δείχνει τα δοντάκια του. Τσακώνεται με τον Ψωμιάδη (Ζορό) και ο δεύτερος βγάζει τον αδερφό του από τον συνδυασμό.

@ Η Ντόρα «την κάνει» απο την Νέα Δημοκρατία (“την κάνουν” – “την κάνει” δεν έχει σημασία). Ανακοινώνει το νέο της κόμμα. Αυτό θα γίνει κάπου τον Νοέμβρη. Συγγνώμη… Κίνημα με σήμα την ελιά.

@ Το ξύλο στο Ακρόπολις. Οι Σέρβοι ειναι αδέρφια μας. Ο Μίλος Τεόντοσιτς; 😛

@ Τα σχολεία ανοίγουν. Καθηγητές δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως λεφτά τα οποία ανακοινώνει ο Πάγκαλος πως μαζί τα φάγαμε. Φήμες λένε πως δεν ισχύει.

@ Ένα μήνα πριν από τις Δημοτικές ο Σαμαράς συνεχίζει ακόμα τις διακοπές του. Ο Μπουτάρης δεν εμφανίζεται όλο το 2010 στην Εκκλησία.

@ Ριάλιτυ μαγειρικής κάνουν την εμφάνισή τους στη τηλεόραση. Ακόμα για γκουρμέ τύπους. Το 2011 θα είναι μόνο για συνταγές για τοστάκια. Απλά και οικονομικά πάνω απ’όλα.

@ Κάναμε την πρώτη μας νίκη σε μουντιάλ. Ψέματα. Βάλαμε ουσιαστικά το πρώτο μας γκολ!

@ Το Νησί συνεχίζει και κάνει ακόμα μεγάλη επιτυχία. Η Ελένη πεθαίνει. Η άλλη Ελένη βρίσκει ωραίο – νέο αγόρι. Ο Χατζηγιάννης αλλάζει και βρίσκει την Ζέτα.

@ Ο Μίκης κάνει την δική του Σπίθα. Το καλό σε όλο αυτό ειναι πως δίνει την μουσική του δωρεάν στο διαδίκτυο.

@ O Χατζηδάκης ένα μεσημέρι δεν τρώει σπίτι του. Αποφάσισε να φάει στο κέντρο.

@ Η Αθήνα δεν έχει δικό της δένδρο όπως τα προηγούμενα χρόνια. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ έπρεπε να βρίσκονται αλλού (Κερατέα). (σημείωση: μας έλειψε το ίδιο και το καρουζέλ και ο Νικήτας)

@ Ο Ολυμπιακός ειναι Πρωταθλητής Χειμώνα (classic)

@ Τα Jumbo ενημερώνουν όλο το Δεκέμβρη για το πόσες μέρες μένουν για τα Χριστούγεννα.

To γραφιστικό ειναι απο τις ευχές της Αtomic Orange
όπου πραγματικά μας άρεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;