Wikileaks | Δείτε τι δήλωσε μητέρα του Τζούλιαν Ασάντζ

Η μητέρα του Τζούλιαν Ασάντζ, Κριστίν δήλωσε πως ανησυχεί για το παιδί της, διότι έχουν στραφεί εναντίον του κολασιαίες δυνάμεις. Η γυναίκα μιλάει για πρώτη φορά και λέει πως οι κατηγορίες του βιασμού, για τις οποίες ο γιος της κρατείται στην Αγγλία δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Παραδέχτηκε πως ανησυχεί πολύ για το τι περιμένει το παιδί της. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως “Κάθε φορά που αναφέρεται στις ειδήσεις το όνομά του κολλάω στην οθόνη για να δω αν είναι καλά. Αυτές οι κολοσιαίες δυναμεις είναι αποφασισμένες να τον σταματήσουν και δεν προκειται να παίξουν σύμφωνα με τους κανόνες“.

Υποστηρίζει ωστόσο τα όσα έκανε ο γιος της και αναφέρει πως “Είναι γενναίος. Πολλοί άνθρωποι δεν θα άντεχαν την πίεση που υφίσταται“.

Σε συνομιλία της, με τους υποστηρικτές του γιου της Τζούλιαν τους κάλεσε να μην παίρνουν τις ελευθερίες που απολαμβάνουν ως δεδομένες. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως “Άνθρωποι έχασαν τις ζωή τους για να τις έχετε. Να μην παίρνετε τις ελευθερίες ως δεδομένες, αλλιώς θα τις χάσετε. Αν δεν τις προστατεύσουμε τότε έρχεται η σειρά και άλλων παιδιών μετά το δικό μου“.

Δείτε το σχετικό βίντεο και σχολιάστε μας… 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;