Προγνωστικά Στοιχήματος 1/12

Στα σημερινά παιχνίδια, το πρώτο μισό της 5ης αγωνιστικής του Europa League έχουμε σήμερα, με τους αγώνες της ΑΕΚ και του Άρη να προσελκύουν το ελληνικό ενδιαφέρον. Πάμε να τους δούμε…

130. (20:00) Χαϊντουκ-ΑΕΚ: Τελευταία ευκαιρία για τους Κροάτες να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες τους για πρόκριση. Το πάλεψε απέναντι στη Ζενίτ, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 3-2. Στο -7 από την αντίπαλο του ΠΑΟΚ Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζονται για το ματς οι Σούμπασιτς και Μπούλιατ. Η πολύ μεγάλη νίκη ψυχολογίας για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό επιτρέπει στην ομάδα να πάει με άλλον αέρα στην Κροατία. Αν η ελληνική ομάδα πάρει το μεγάλο διπλό στην Κροατία, σαφώς και θα πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες πρόκρισης της, μιας και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Ζενίτ. Αν και προηγήθηκε στο ματς με την Άντερλεχτ, δεν μπόρεσε να το χαρεί, ισοφαρίστηκε άμεσα και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Δεν υπολογίζονται οι Καφές, Πατσατζόγλου και Τζιμπούρ, αλλά στην ΑΕΚ είναι συνηθισμένοι και στα προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

135. (22:05) Ατλέτικο Μαδρίτης-Άρης: Κατά πάσα πιθανότητα το ταξίδι του Άρη στην Ευρώπη τελειώνει κάπου εδώ και ο τελευταίος αγώνας με τη Ρόζενμποργκ θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Προβλημάτισε η Ατλέτικο στο ματς με την Εσπανιόλ και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-2. Με νίκη η κάτοχος του τροπαίου εξασφαλίζει την πρόκριση της στην επόμενη φάση και θα παλέψει με τη Λεβερκούζεν για την πρωτιά. Δεν υπάρχουν προβλήματα. Δύο μέρες διήρκησε ο αγώνας του Άρη στις Σέρρες, μιας και η ομίχλη δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση του την πρώτη μέρα. Δεν άλλαξε κάτι και ο Άρης έφυγε ηττημένος με 1-0, προβληματίζοντας ξανά με την απόδοση του. Πρώτος που πλήρωσε το μάρμαρο ο Κάλβο, που δεν υπολογίζεται τουλάχιστον για τις προσεχείς υποχρεώσεις της ομάδας. Εκτός και οι Ρονάλντο Γκιάρο, Τσεσνάουσκις, Χουάνμα, Παπαζαχαρίας και ο Ναφτί που είναι εκτός λίστας.

Για τις υπόλοιπες αναλύσεις των αγώνων του Europa League αλλά και τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας, προγνωστικα στοιχηματος .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;