Θεατρικές Παραστάσεις | Naked boys singing!

Από Γ. Τσαλίκης 16 Νοεμβρίου 2010

A musical comedy
by Robert Schrock
θέατρο Αποθήκη του ΜΥΛΟΥ
18- 21 Νοεμβρίου

3ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!!!

Η τεράστια “off Broadway” επιτυχία που παίζεται για 12η χρονιά στην Αμερική, ξανά τον Νοέμβρη για 6 μόνο παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Αποθήκη του Μύλου, από 18 έως και 21 Νοεμβρίου!

Το κωμικό σπονδυλωτό μιούζικαλ «Naked Boys Singing», ένα από τα μακροβιότερα off Broadway musicals στην Αμερική, συνεχίζει και στην Ελλάδα την επιτυχημένη πορεία του για 3η συνεχόμενη χρονιά και επανέρχεται δριμύτερο, με ανανεωμένο κάστ και δομή, ξεκινώντας τις παραστάσεις του ξανά από τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας αμέσως μετά σε Αθήνα!

Λίγα λόγια για το έργο:

Το ‘Naked Boys Singing’, ξεκίνησε την καριέρα του το 1998, στην Νέα Υόρκη και αμέσως λόγω της πρωτοτυπίας του, τόσο οι κριτικές όσο και η αγάπη του κοινού, το ανέδειξαν αμέσως ως ένα από τα δημοφιλέστερα θεάματα της αμερικάνικης μητρόπολης. Έτσι, 12 χρόνια αργότερα εξακολουθεί να παίζεται με αμείωτη επιτυχία στη Νέα Υόρκη, αλλά και σε αρκετές χώρες του κόσμου, όπως και στη χώρα μας που παρουσιάζεται για 3η συνεχόμενη σεζόν!

Η Ελληνική απόδοση του έργου, συνδυάζει με επιτυχία δύο αγαπημένα είδη θεάτρου, όπως το μιούζικαλ και το stand–up comedy αντιμετωπίζοντας κωμικά ποικίλους προβληματισμούς του σύγχρονου άνδρα και δε διστάζει να αποκαλύψει τη “γυμνή αλήθεια” των πρωταγωνιστών, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και αγάπη του κοινού !!!

Σκηνοθεσία -Απόδοση στίχων –κείμενα: Γιώργος Βάλαρης- Στέλιος Παπαδόπουλος

Μουσική ενορχήστρωση: Κων/νος Παγιάτης.

Μουσική διδασκαλία cast 2010-11: Χάρης Ντερτιμάνης

Χορογραφίες: Wendy Gibbins
Σκηνικά-Επιμέλεια κοστουμιών:Peter C. Smith
Φωτογράφος: Θωμάς Χρυσοχοίδης
Πρωταγωνιστούν:
Μάνος Πίντζης, Γιώργος Βάλαρης,
Στέλιος Κρητικός, Νικόλας Μακρής, Δημήτρης Αϊβαλιώτης, Νίκος Νικολάου, Γιώργος Παράσχος.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Πέμπτη : 21.30
Παρασκευή:21.30 και μεταμεσονύχτια 24.00
Σάββατο:21.30 και μεταμεσονύχτια 24.00
Κυριακή:20.00

ΕΙΣΟΔΟΣ:20 €
Φοιτητικό:15 €

Για κρατήσεις τηλ. :2310 541 806