Γιώργος Καπουτζίδης | Ακόμα και κομπάρσος στο Νησί!

Από neolaia.gr Team 26 Οκτωβρίου 2010

Πάντα απολαυστικές είναι οι συνεντεύξεις του Γιώργου Καπουτζίδη, μιας και μιλά ανοιχτά για όλα τα τηλεοπτικά γεγονότα. Έτσι και έκανε και αυτή τη φορά, μιλώντας στο TV Έθνος. Καταρχάς ξεκαθάρισε πως το «Just the two of us» τον άφησε ικανοποιημένο στην πρεμιέρα. Υπήρχαν λάθη, όπως υπάρχουν σε κάθε ζωντανή παραγωγή, φέρνοντας ως παράδειγμα και τη Eurovision, που είναι πολύ μεγαλύτερο γεγονός.

Μας θύμισε για άλλη μια φορά πως δεν είναι παρουσιαστής, για αυτό και το βλέπει σαν πέρασμα, με αποτέλεσμα να μην αγχώνεται όπως άλλοι. Όσο για το περιβόητο «Νησί» δήλωσε: «Κόλλησα με το Το Νησί. Δεν έκλαψα γιατί είμαι δύσκολος στην συγκίνηση. Ίσως βέβαια και να κρατήθηκα γιατί έκατσα να δω τη σειρά με επαγγελματικό μάτι και όχι απλός τηλεθεατής. Ζήλεψα αφόρητα ως ηθοποιός. Γιατί ως δημιουργός δεν ζήλεψα. Δεν ήταν ποτέ όνειρο μου να γράψω μία δραματική σειρά. Πιστεύω πως το δράμα συγγραφικά δεν μου πάει. Επίσης αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παίξει στο Νησί. Ακόμα κι αν ήμουν ο 60ος κομπάρσος και κουβαλούσα τα ψάρια στην προβλήτα».

Συμπέρασμα: αν αρρωστήσει κανένας κομπάρσος από αυτούς που περνάνε από πίσω από τον πρωταγωνιστή, τηλέφωνο στο Γιώργο αμέσως!!