Γιώργος Καπουτζίδης | Ακόμα και κομπάρσος στο Νησί!

Πάντα απολαυστικές είναι οι συνεντεύξεις του Γιώργου Καπουτζίδη, μιας και μιλά ανοιχτά για όλα τα τηλεοπτικά γεγονότα. Έτσι και έκανε και αυτή τη φορά, μιλώντας στο TV Έθνος. Καταρχάς ξεκαθάρισε πως το “Just the two of us” τον άφησε ικανοποιημένο στην πρεμιέρα. Υπήρχαν λάθη, όπως υπάρχουν σε κάθε ζωντανή παραγωγή, φέρνοντας ως παράδειγμα και τη Eurovision, που είναι πολύ μεγαλύτερο γεγονός.

Μας θύμισε για άλλη μια φορά πως δεν είναι παρουσιαστής, για αυτό και το βλέπει σαν πέρασμα, με αποτέλεσμα να μην αγχώνεται όπως άλλοι. Όσο για το περιβόητο “Νησί” δήλωσε: “Κόλλησα με το Το Νησί. Δεν έκλαψα γιατί είμαι δύσκολος στην συγκίνηση. Ίσως βέβαια και να κρατήθηκα γιατί έκατσα να δω τη σειρά με επαγγελματικό μάτι και όχι απλός τηλεθεατής. Ζήλεψα αφόρητα ως ηθοποιός. Γιατί ως δημιουργός δεν ζήλεψα. Δεν ήταν ποτέ όνειρο μου να γράψω μία δραματική σειρά. Πιστεύω πως το δράμα συγγραφικά δεν μου πάει. Επίσης αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παίξει στο Νησί. Ακόμα κι αν ήμουν ο 60ος κομπάρσος και κουβαλούσα τα ψάρια στην προβλήτα”.

Συμπέρασμα: αν αρρωστήσει κανένας κομπάρσος από αυτούς που περνάνε από πίσω από τον πρωταγωνιστή, τηλέφωνο στο Γιώργο αμέσως!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;