Nokia C3: Έρωτας με τη πρώτη ματιά!

Το Nokia C3 είναι ένα κομψότατο κινητό τηλέφωνο το οποίο δύσκολα θα σε αφήσει αδιάφορο όταν θα το δείς για πρώτη φορά. Το διακριτικό και όμορφο design το κάνει να ξεχωρίζει και αν είσαι στη αναζήτηση για το επόμενο σου κινητό σίγουρα θα περάσει απο τα χέρια σου.

Στην αρχική οθόνη ο χρήστης μπορεί να βάλει ότι εφαρμογές θέλει και φυσικά υπάρχουν και κουμπιά οπου μπορούμε να ορίσουμε τις δικές μας συντομεύσεις.

Κάτι που μας έκανε εντύπωση είναι οτι πρόκειται για μια δυναμική αρχική οθόνη, δηλαδή μπορούμε να συνδέσουμε το τηλέφωνο με τον λογαριασμό μας στο facebook ή και στο twitter και να βλέπουμε ζωντανά κάθε αλλαγή.

Με οθόνη στις 2,4 ίντσες όπου μπορείς να διακρίνεις τι γράφει ακόμα και κάτω απο ήλιο και ένα αρκετά εύχρηστο πληκτρολόγια QWERTY κάνει τη πλοήγηση στο internet μέσα απο τον πολύ γρήγορο opera mini αρκετά ευχάριστη.

To μενού του είναι πολύ εύκολο και μέσα απο αυτό θα ανακαλύψετε και άλλες λειτουργίες όπως το Wi-Fi του, το ραδιόφωνό του καθώς και μια κάμερα στα 2 megapixel που δε θα συνιστούσα να χρησιμοποιηθεί αν δεν υπάρχει πολύ καλό φώς.

Κυκλοφορεί σε τρία χρώματα golden white, το γκρίζο της πέτρας και το έντονο ροζ κανένα απο τα οποία δε περνάει απαρατήρητο. Το nokia C3 είναι ένα κινητό τηλέφωνο για όλους και για όλες τις τσέπες με τιμή λίγο πάνω απο τα 100 ευρώ.

Απαιτητικός ή όχι, θα καλύψει τις καθημερινές σας ανάγκες και ακόμα και αν θεωρήσετε ότι κάτι λείπει μπορείτε πάντα να το αναζητήσετε στο ovi store.

Value for money? Αυτό ακριβώς είναι το Nokia C3.

Ένα δυνατό μοντέλο που αξίζει πραγματικά τα λεφτά του!

Γιάννης Κερκινός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΤΕΛ
93 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
3'
39 - 30
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;