Sony: Πανίσχυρα, οικολογικά και στυλάτα τα νέα Vaio

Τα notebooks της Sony είναι γνωστά για τις πολυ καλές τους κριτικές σε όλα τα δημοφιλή περιοδικά υπολογιστών αλλά και για τις πανάκριβες τιμές τους… Πάντως, και αυτή τη φορά, η Sony συνδύασε την πρωτοποριακή τεχνολογία με την εξαιρετική σχεδίαση παρουσιάζοντας δεκατρία συνολικά νέα μοντέλα.

Το ρόλο του ξεναγού στο νέο, μαγικό κόσμο του VAIO ανέλαβε ο κ. David Spaeth, Training Expert – Sony VAIO Mobile of Europe, ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Με οικολογικές ευαισθησίες ο ιαπωνικός γίγαντας των ηλεκτρονικών αφού έχει απομακρύνει κάθε δηλητηριώδες υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των φορητών της λανσάρει το πρώτο απόλυτα περιβαλλοντικό laptop, το Vaio S13. Ανάμεσα στις καινοτομίες της συγκαταλέγεται το πρώτο notebook με Blu-ray καθώς και ένα «τέρας» με βάρος όμως κάτω από ένα κιλό. Περνάμε αμέσως στις κατηγορίες:

Sony Vaio E Series

Με οθόνες από 14 έως 17,1 ίντσες η σειρά αυτή είναι για όλους. Φοβερά χρώματα (πράσινο, κόκκινο, μπλε, μωβ) που κεντρίζουν το μάτι. Θα βρείτε και μοντέλο με επεξεργαστή AMD σε τιμή κάτω από 1.000 ευρώ!

Sony Vaio F Series

Φορητή διασκέδαση, ένα «entertainment PC» με δυνατούς επεξεργαστές, ποικιλία οθονών,  USB 3.0 παρακαλώ αλλά και blu-ray writer! Τιμές όμως …Sony αφού ξεκινούν από 1.200 και φτάνουν μέχρι 1.800 ευρώ.

Sony Vaio P Series

Απίστευτα μικροί φορητοί υπολογιστές με επιταχυνσιόμετρο για να αντιλαμβάνεται τις κινήσεις αλλά και αισθητήρα φωτός για να προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης του.

Sony Vaio S Series

Για τους επαγγελματίες. Με άξονα την καινοτομία της Intel, Wireless Display, επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται την οθόνη του υπολογιστή τους με την τηλεόραση ή έναν άλλο υπολογιστή. Το σασί από μαγνήσιο συμβάλλει στο χαμηλό βάρος και την ανθεκτικότητα.

«Το καλύτερο laptop που κατασκεύασε ποτέ άνθρωπος» ή Sony Vaio Z Series

Αν το δούμε από κοντά και το «ζαλίσουμε» τότε θα σας πούμε αν είναι έτσι ή όχι. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να μας παραχωρήσει ένα η Sony για να δούμε… Πάντως πρόκειται για ένα φορητό υπολογιστή ελαφρύ και με μικρό μέγεθος (οθόνη 13,1 ίντσες) με πανίσχυρο επεξεργαστή αλλά και εξαιρετικό design. Δύο είναι καλύτερα από μία (!) και έτσι διαθέτει δύο κάρτες γραφικών μία της Nvidia και μία της Intel.

Το βάζετε στον αυτόματο ή απλά επιλέγετε εσείς τι θα χρησιμοποιήσετε! Και με μία οθόνη που παρα τη μικρή της επιφάνεια η ανάλυσή της θυμίζει κάτι από iPhone 4! Τιμή 2.200 ευρώ κι εδώ σας έπιασε βήχας! Το καταλάβαμε!

Video; Σιγά μη δεν σας είχαμε video από την παρουσίαση! Υπομονή! Ένα – ένα! Όλα θα γίνουν! Έρχεται εντός ολίγου! 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
6'
11 - 2
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;