Είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του δημιουργού του

Στα ίχνη του εμπνευστή της σελίδας στο Facebook “THANATOS SE OLA TA ADESPOTA” βρίσκεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όπως επιβεβαιώνει στην «Εspresso της Κυριακής», ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης,

“Η συνεργασία του τμήματός, με τους αρμόδιους από το κέντρο του Facebook αναμένεται να αποδώσει καρπούς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και ο δημιουργός της ομάδας με τον σοκαριστικό τίτλο «Θάνατος στα αδέσποτα» να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη”.

(σ.σ Μπαλαούρο όχι στη δικαιοσύνη).

Να θυμηθούμε πως μέσα σε λίγη μόλις ώρα, από τη δημοσίευση των φωτογραφιών στην ομάδα, πλήθος κόσμου άρχισε τις καταγγελίες μέσα από το Facebook και απαιτούσαν να “κατέβει” η ομάδα από το διαδίκτυο. Να πούμε επίσης ότι σε έρευνα που κάναμε, οι φωτογραφίες ανήκουν σε μια φοιτήτρια την Alisa Kuzmenko.

Προς το παρόν ο άγνωστος δημιουργός της απαράδεκτης ομάδας το βλέπει σαν ένα παιχνίδι, ανοίγοντας και κλείνοντας την ομάδα σε χρονικά διαστήματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι  ο ανεγκέφαλος δημιουργός θα συλληφθεί και μετά θα τον κυνηγάνε…τα αδέσποτα…και όχι μόνο..Πολλά likes!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;