ΠΑΟ | Νέος πρόεδρος ο Νικόλας Πατέρας

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συζήτησαν σήμερα για το μέλλον του Παναθηναικού οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Νικόλας Πατέρας και Ανδρέας Βγενόπουλος. Επίσης να πούμε ότι δεν έγινε δεκτή η δωρεά του Τζίγγερ και το ποσοστό θα καλυφθεί από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς μετά από περίπου 3 ώρες συνδιάσκεψης, χαμόγελα ήρθαν στον Παναθηναικό αφού συμφώνησαν ότι τα ηνία θα αναλάβει και πάλι ο κ.Πατέρας.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Ανδρέας Βγενόπουλος:

“Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τον Παναθηναϊκό που θα περάσει σε μια νέα εποχή πολυμετοχικότητας. Οι κύριοι, κύριοι Βαρδινογιάννης, Πατέρας Βγενόπουλος διευκρίνισαν όλα τα σημεία παρανοήσεων και διαφωνιών του παρελθόντος και προχωρούν πλέον με απόλυτη συνεννόηση και σύμπλευση και μόνο στόχο το συμφέρον του Παναθηναϊκού”

συμπληρώνοντας ότι

“Στα πλαίσια αυτά:

1) Η τρέχουσα αύξηση κεφαλαίου θα καλυφθεί με τη συμμετοχή όλων

2) Παρά την ειλικρινή διάθεση του κύριου Βαρδινογιάννη να δωρίσει το 25% των μετοχών του, η δωρεά αυτή δεν έγινε αποδεκτή και συμφωνήθηκε ότι η αύξηση του ποσοστού του κύριο Βγενόπουλου, του κύριου Πατέρα και των υπόλοιπων μελών της ΠΕΚ κατά 25% θα γίνει μέσα από αύξηση κεφαλαίου που θα γίνει στη λήξη της φετινής περιόδου, ενόψει του προγραμματισμού της επόμενης χρονιάς.

3) επανέρχεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο κύριος Νίκος Πατέρας.

Τέλος τις ευχαριστίες μας στον κύριο Κωνσταντόπουλο για τα καθήκοντα της προεδρίας στο διάστημα που πέρασε”

Ο νέος πρόεδρος του Παναθηναικού Νικόλας Πατέρας δήλωσε ότι:

“Καταφέραμε όπως σας είπε ο κ. Βγενόπουλος να λύσουμε όλες τις διαφορές μας και να βάλουμε το καλό του Παναθηναϊκού από πάνω. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, τα υπόλοιπα θα τα δείτε τις επόμενες ημέρες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;