Απίστευτο Βίντεο με ξύλο σε τοπικό αγώνα | Άφαντος ο… «Μάγκας»

Από Γ. Τσαλίκης 20 Αυγούστου 2010

Πρόκειται για έναν φιλικό αγώνα, στην Κάρπαθο, μεταξύ δύο ομάδων ονόματι Όθος και Απέρι. Σε μία φάση, το 3 (ονόματι Καμπούρης) κλαδεύει τον Κοσμά τον Γιαλουράκη, και αμέσως μετά του ρίχνει μία πολύ δυνατή κλωτσίά στην περιοχή των πλευρών.

Ο Κοσμάς ο Γιαλουράκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και αφού πέρασε το βράδυ μέσα για προοληπτικούς λόγους, πήρε εξιτήριο το πρωί.

Η οικογένεια του τραυματία κατέθεσε μήνυση, ωστόσο ο δράστης παραμένει ασύλληπτος και άφαντος.. Αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση, ήταν πως η κλωτσιά, δεν δόθηκε εν βρασμώ, πρόκειται καθαρά για εν ψυχρό χτύπημα.. Μάγκας ο τύπος…

Δείτε το βίντεο, και πέραν της σημαντικότητας του συμβάντος, εκτιμήστε τον ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ, ο οποίος, είναι πραγματικά θεός. Σε ένα σχόλιο στο youtube, αναφέρει εύστοχα ένα παλικάρι:

Άσχετο αλλά το video είναι ένα διαμάντι του youtube, χάρη στον τιτανοαδαμαντομεγιστοτεράστιο σπίκερ. Δεν περιγράφω άλλο. Ο άνθρωπος θα μπορούσε επίσης την ώρα της «περιγραφής», να τρώει, να ταϊζει μωρό και να κλείνει διακοπες απο το τηλ. ΘΕΟΣ

[youtube vM6LLv6hIow]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ