Διαγωνισμός, Κάνε το καλό και κέρδισε το γιαλό!

Δυο ζευγάρια θα κερδίσουν 5 μέρες σε δύο ξενοδοχεία της Κρήτης για το καλοκαίρι του 2011 – βγάλτε μια φωτογραφία με την καρτούλα “σε θέλω… online στο ξενοδοχείο που βρεθήκατε φέτος και μπορεί να είστε οι τυχεροί!

Εδώ στο neolaia.gr ξέρουμε ότι το καλύτερο εργαλείο για να κλείσουμε τις διακοπές μας είναι πάντα το Διαδίκτυο.

Τί γίνεται όμως όταν τα ξενοδοχεία και τα διαμερίσματα που προτιμάμε ξεχνάνε την online παρουσία τους; Πώς θα τους βρούμε; Πώς θα τους ενθαρρύνουμε να μας συναντήσουν στα ηλεκτρονικά λημέρια μας;

Τα εργαλεία υπάρχουν ήδη!

Η καμπάνια «σε θέλω… online» ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να μιλήσουν για τα θετικά του Διαδικτύου στους Έλληνες ξενοδόχους. Η καρτούλα feeedback που δημιούργησε η  εταιρία ψηφιακής επικοινωνίας και στρατηγικής SoMaFusion από το Λονδίνο είναι το ιδανικό εργαλείο για να σημειώσετε στο ξενοδοχείο που πήγατε ποιες ηλεκτρονικές υπηρεσίες θα σας άρεσε να διαθέτουν.

Πολλοί ξενοδόχοι – ενώ θέλουν να βελτιώσουν την παρουσία και τις υπηρεσίες τους – δεν γνωρίζουν ότι οι πελάτες τους θεωρούν τη διαδικτυακή παρουσία απαραίτητη!

Γιατί να μην τους βοηθήσετε και να κερδίσετε και 5 μέρες διακοπών στην Κρήτη για το καλοκαίρι του 2011;

Ελάτε στο facebook group του διαγωνισμού που διοργανώνεται από το neolaia.gr και τη SoMaFusion, και ανεβάστε τη φωτογραφία σας: Εσείς, χαμογελαστοί, με την καρτούλα του “σε θέλω… online” στο ξενοδοχείο που βρεθήκατε φέτος!

Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να κερδίσουν οπότε θα κάνουμε κλήρωση για ένα τυχερό ζευγάρι ΚΑΙ θα κερδίσει και ένα ζευγάρι που η φωτογραφία τους έχει τα περισσότερα like. Μπορείτε λοιπόν να καλέστε τους φίλους σας να κάνουν like στη φωτογραφία σας ή να αφεθείτε στη θεά Τύχη.

Τί θα κερδίσετε

* Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes: 5 μέρες δωρεάν διαμονή στο Golden Bay στην Κρήτη για το ζευγάρι που θα έχει τα περισσότερα like στη φωτογραφία τους με την καρτούλα “σε θέλω… online”
* Μία φωτογραφία μετά από κλήρωση: 5 μέρες δωρεάν διαμονή στο Aegean Sky στην Κρήτη για ένα τυχερό ζευγάρι που η φωτογραφία τους με την καρτούλα “σε θέλω… online” θα επιλεχθεί μετά από κλήρωση

Πώς θα κερδίσετε

  • Γίνετε μέλος στο facebook group http://www.facebook.com/group.php?gid=114372991946573 του διαγωνισμού.
  • Ανεβάστε τη φωτογραφία σας κρατώντας την καρτούλα του “σε θέλω… online” στο ξενοδοχείο που επιλέξατε φέτος μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2010.
  • Καλέστε τους φίλους σας να κάνουν Like τη φωτογραφία σας ή απλά αφεθείτε τη θεά Τύχη.
  • Η φωτογραφία με τα περισσότερα like κερδίζει και θα κάνουμε κλήρωση και για μία ακόμα φωτογραφία.

Κανονισμοί

  1. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 30 Ιουλίου 2010 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2010.
  2. Θα κερδίσει η φωτογραφία με τα περισσότερα like στο facebook group και μία ακόμα φωτογραφία μετά από κλήρωση.
  3. Η φωτογραφία πρέπει να απεικονίζει την κάρτα feedback του “σε θέλω… online”.
  4. Η διαμονή στα δύο ξενοδοχεία μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης των τυχερών με το ξενοδοχείο για 5 μέρες της επιλογής του τυχερού, εφόσον υπάρχει κενό δωμάτιο στο ξενοδοχείο, από τον Μάη 2011 μέχρι Σεπτέμβριο 2011.
  5. Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη  ότι το υλικό με το οποίο συμμετέχουν στο διαγωνισμό είναι προσωπικό τους  δημιούργημα  και κατέχουν τα πνευματικά δικαιώματα χρήσης του. Επιπλέον, θα πρέπει να μην παραβιάζει προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων και να μην είναι υβριστικού ή ακατάλληλου περιεχομένου, σύμφωνα με την κρίση των διοργανωτών. Οποιεσδήποτε συμμετοχές δεν τηρούν τους παραπάνω περιορισμούς, θα αφαιρούνται από το περιεχόμενο της Τοποθεσίας και θα αποκλείονται  της ψηφοφορίας.
  6. Οι νικητές θα αναδειχθούν στο πέρας του διαγωνισμού: Ένας νικητής με βάση τον αριθμό like που θα έχει συγκεντρώσει κατά τη διάρκειά του. Ένας ακόμα νικητής μετά από κλήρωση.
  7. To neolaia.gr και η SoMaFusion δικαιούνται κατά την αποδοχή του πακέτου δώρου να ζητήσουν από τον νικητή και ο νικητής θα εκχωρήσει κάθε πνευματικό δικαίωμα και θα συναινεί στην παρουσίαση υλικού που θα περιέχει το όνομα, την εικόνα ή τη φωνή του, ή στη χρήση του ονόματός του, της εικόνας ή της φωνής του χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.
  8. To neolaia.gr και η SoMaFusion δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν πνευματικά δικαιώματα οποιουδήποτε έργου συμμετοχής στην εκάστοτε κατηγορία.
  9. To neolaia.gr και η SoMaFusion διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνουν, να μειώσουν ή να διακόψουν τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού ή της ψηφοφορίας, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους δημοσίου συμφέροντος ή λόγους ανωτέρας βίας ή λόγω σχετικής απόφασης άλλου φορέα ή αρχής που διατάσσει τη διακοπή της λειτουργίας ή για σπουδαίο λόγο, μετά από ενημέρωση του κοινού 5 ημέρες πριν.
  10. Τo neolaia.gr και η SoMaFusion  απαλλάσσονται επίσης από την υποχρέωση παράδοσης των δώρων σε περιπτώσεις μη τήρησης των όρων του διαγωνισμού ή/και εφόσον υφίστανται υπόνοιες για αντικανονική συγκέντρωση συμμετοχών. Επίσης Τo neolaia.gr και η SoMaFusion διατηρούν το δικαίωμα και την ευχέρεια να ακυρώνουν συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος.
  11. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται μερικά ή ολικά με χρήματα.
  12. Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή που πληροί τους όρους του παρόντος.

Διαγωνισμός: 3 Pro Evolution Soccer 2011 για PS3 μέχρι 28/9/2010

Διαγωνισμός, Back to School με δώρα από την Kingston Technology μέχρι 30/9/2010

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα Halo Reach για xBox 360 μέχρι 15/10/2010

Διαγωνισμός για game | The Clockwork Man: The Hidden World μέχρι 25/9/2010

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
5'
8 - 11
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;