Συναυλιες 2010 | STAVENTO feat Ήβη Αδάμου

Από Γ. Τσαλίκης 29 Ιουλίου 2010

Το αγαπημένο μας συγκρότημα οι STAVENTO, συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία την καλοκαιρινή περιοδεία τους παρέα με την Ήβη Αδάμου και τον Sparky-T.

Από τον Μαιο μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 20 συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ έχουν προγραμματιστεί περισσότερες από 25 μέχρι το τέλος του καλοκαιρίου .

Οι STAVENTO ξεσηκώνουν τον κόσμο με τις παλαιότερες επιτυχίες τους «Μέσα σου » , «Πριν σε γνωρίσω» , «Πόσο ακόμα » , «Το πιο γλυκό μεθύσι » «Καλώς σε βρήκα» , «Στον κόσμο μας» , «Μια γυναίκα» αλλά και με κομμάτια από τον καινούργιο τους δίσκο με τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό» , όπως το «Μέρα καλοκαιρινή» που παρουσίασαν στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS
και το «Άμα σ’είχα κοντά μου» που πρωτοτραγούδησαν στον τελικό του Dancing with the stars.

Μοναδική η στιγμή που STAVENTO και Ήβη τραγουδούν το απόλυτο hit του φετινού καλοκαιριού , το «Σαν έρθει η μέρα» είναι ένα τραγούδι που έχει μείνει 3 μήνες στο top 5 του επίσημου εθνικού ραδιοφωνικού air play chart ενώ το video clip του έχει ξεπεράσει τα 6.000.000 views στο youtube !!!!

Το «Άμα σ’είχα κοντά μου» αποτελεί το νέο single του συγκροτήματος και έχει ήδη ξεχωρήσει στα ραδιόφωνα .

Το συγκεκριμένο τραγούδι πρόσφατα έγινε video clip και μέσα σε 10 μέρες έχει περισσότερα από 120.000 views στο youtube .

Η Ήβη Αδάμου ερμηνεύει μοναδικά διασκευές όπως του «Ηush Ηush» και του «Just dance» αλλά και τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και ξεχωρίσει από το πρώτο της δίσκο «Καλοκαίρι στην Καρδιά» όπως το «Α*Γ*Α*Π*Η» και το «Σώσε με».

Όλες τις λεπτομέριες για το πρόγραμμα των συναυλιών μπορείτε να τις δείτε στο official page των STAVENTO στο facebook www.facebook.com/stavento ένα ακόμα ρεκόρ του συγκροτήματος μιας και το συγκεκριμένο page έχει ξεπεράσει τα 150,000 μέλη και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά μουσικά page !

(Δελτίο Τύπου)