Έρευνα | Το πιο δημοφιλές antivirus

Σύμφωνα με έρευνα της OPSWAT τα δωρεάν antivirus κερδίζουν σε δημοτικότητα τις αντίστοιχες εκδόσεις, που χρεώνονται, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη. Προκαλεί όμως το ενδιαφέρον, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι περισσότεροι υπολογιστές φθάνουν στους χρήστες με προεγκατεστημένες εκδόσεις της Symantec ή της McAfee, αφήνοντας τις μικρότερες εταιρίες να ελπίζουν σε εγκατάσταση του λογισμικού τους μετά την αγορά. Ποιο antivirus όμως είναι το πιο δημοφιλές;

To Avast Free είναι εκείνο που κερδίζει σε δημοτικότητα με ποσοστό 11.45%, το Avira AntiVir Personal ακολουθεί με 9.19%, AVG Free με 8.6%, και το Microsoft Security Essentials πετυχαίνει ένα αξιοσημείωτο 7.48%, ενώ κυκλοφόρησε μόλις στο τέλος του προηγούμενου έτους. Κάτω από τις free εκδόσεις έρχεται η με χρέωση έκδοση του Avast με 5.4%, το Kaspersky με 4.48%, Norton με 4.24%, και τέλος το ESET NOD32 με 3.84%.

Φυσικά στο γράφημα, που μπορείτε να δείτε παρακάτω τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα, ακθώς η έρευνα λαμβάνει υπόψη της και τις διάφορες εκδόσεις μίας εταιρίας, άλλα ελπίζουμε να βγάλετε μια άκρη!

Άρθρο δημοσιευμένο στο away.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;