Ολοκλήρωση της πρώτης φάσης κατάθεσης αιτήσεων για τα προπτυχιακά προγράμματα του Mediterranean College

Από neolaia.gr Team 6 Ιουλίου 2010

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή 16/7/2010 η πρώτη φάση κατάθεσης αιτήσεων για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών Bachelor και Higher National Diploma (HND) του Mediterranean College, που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο 2010. Οι αιτήσεις θα αποσταλούν στους συνεργαζόμενους εκπαιδευτικούς φορείς από τη Μ. Βρετανία ώστε να περάσουν από την πρώτη αξιολόγηση (first screening).

Η έγκαιρη κατάθεση της αίτησης εξασφαλίζει στον υποψήφιο φοιτητή τη δυνατότητα κατοχύρωσης θέσης στο πρόγραμμα σπουδών που επιθυμεί, ενώ του παρέχει και τη δυνατότητα επιλογής πρωινού ή απογευματινού τμήματος. Επισημαίνεται ότι η κατάθεση της αίτησης δεν σημαίνει αυτόματη εισαγωγή στο πρόγραμμα καθώς ο υποψήφιος φοιτητής, μετά την κατάθεση της αίτησής του, πρέπει να υποβάλλει και τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να περάσει από την καθιερωμένη συνέντευξη (interview).

Τα προγράμματα Bachelor προσφέρονται σε συνεργασία με το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, μέσω συμφωνίας ακαδημαϊκής δικαιόχρησης (franchise agreement), που αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων. Τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών είναι:

Προγράμματα που οδηγούν στην απόκτηση Bachelor από το University of Derby

➢ BA (Hons) Business
➢ BA (Hons) Business (Marketing)
➢ BA (Hons) Business (Human Resources Management)
➢ BA (Hons) Business (Finance)
➢ BA (Hons) Early Childhood Studies (top-up)
➢ BSc (Hons) Psychology
➢ BSc (Hons) Computing
➢ BSc (Hons) Computer Networks) ➢ HND Civil Engineering

Προγράμματα που οδηγούν στην απόκτηση Higher National Diploma (HND) από τον Edexcel International

➢ HND Construction (Architectural Design)
➢ HND Mechanical Engineering
➢ HND Counselling & Psychology
➢ HND Supporting People with Learning Difficulties
➢ HND Advanced Practice in work with children & families
➢ Prof. Diploma Speech Therapy

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Admissions Department (210-8899600, admission@medcollege.edu.gr) για την έγκαιρή κατάθεση της αίτησής τους ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ