Θωρηκτό Αβέρωφ | Μας ανοίγει τα μάτια η Μαριέττα Χρουσαλά!

Από Γιώργος Γκριτζάλας 24 Ιουνίου 2010

Το θέμα με το γαμήλιο πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ, δε μπορεί να μην το έχετε ακούσει! Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία της κοινωνικής αυτής συνάθροισης, έχει γίνει ένας μικρός χαμός με τις γνώμες να διίστανται! Άλλοι επικρίνουν το γεγονός της πραγματοποίησης μίας τέτοιας εκδήλωσης σε ένα τόσο ιστορικό εθνικό κειμήλιο, άλλοι κατακρίνουν το ότι το κράτος μάλλον δεν πληρώθηκε αρκετά για όλο αυτό το event, άλλοι σχολιάζουν την υπεροπτική μετέπειτα στάση της μητέρας του νεαρού εφοπλιστή Λεό Πατίτσα που παρέπεμψε τους διαφωνούντες σε ψυχίατρο, άλλοι αδιαφορούν με τα τεκταινόμενα!

Το θέμα σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο αυτές τις μέρες, ίσως περισσότερο και από τα μέτρα του Λοβέρδου, για αυτό η Μαριέττα Χρουσαλά είπε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό, ηλεκτρονικά! Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, η Μαριέττα Χρουσαλά, ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο facebook, ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Τις τελευταίες ημέρες η οικογένειά μου και εγώ παρακολουθούμε με οδυνηρή έκπληξη μια σειρά από δημοσιεύματα και τηλεοπτικές εκπομπές που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και πολλές φορές βρίσκονται μέσα στα όρια της συκοφαντίας. Θα παρακαλούσα θερμά να μπει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία που έχει βλάψει ηθικά εμένα και τον σύζυγό μου».

Ε πες το τόσο καιρό ρε Μαριεττάκι, να σε αφήσουμε ήσυχη! Ευτυχώς που είσαι κι εσύ και μάθαμε πως όλα είναι ψέμματα. Αν ξαναδώ φωτογραφία με μοντέλα στο θωρηκτό πάντως, να ξέρεις πως δεν θα την πιστέψω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ